Avatar Konusunda Pek bir yeteneksizim :)
Nerdeyse 1 aydır bekliyorum umarım sıralamaya koyarsın, isteğim şu mümkünse :Black Rain demiş ki:Herkez isteğğini belirtsin. Ona göre bi sıra hazırlayacam :) He istediğiniz imzanın nasıl bişey olduğunu anlatmak için render veya resim koysun
- Resim Silinmiş.Liberlitas demiş ki:İsteğimde kararlıyım .Liberlitas demiş ki:Şimdiden teşekkür ederekten .
iki tane resim vereceğim ikisinden biri avatar biri imza oLacak hangisi oturursa kategorisine onu yapınız
1. • http://img61.imageshack.us/my.php?image=789789ny2.png
2. • http://img204.imageshack.us/my.php?image=79987yv0.jpg
Her şey için teşekkürLer
http://img511.imageshack.us/img511/5669/liberlitaspg2.png
Sevdiğin Resmi Koy ona göree Yapayım :)Caliante demiş ki:Nerdeyse 1 aydır bekliyorum umarım sıralamaya koyarsın, isteğim şu mümkünse :Black Rain demiş ki:Herkez isteğğini belirtsin. Ona göre bi sıra hazırlayacam :) He istediğiniz imzanın nasıl bişey olduğunu anlatmak için render veya resim koysun
Şebnem Ferah, Emre Aydın yada Metallicanın solisti James den hoş resimler kullanarak ;
- Solda şarkıcını resmi olacak taşmalı
- sağa doğru "Caliante" yazacak, yazı el yazısına yakın estetik
- Yazının fonunda renk olarak koyu kırmızı beyaz, siyah/gümüşi tonlar yada turkuaz mavisi
- fonun köşeleri çerçeveli köşeleri oval ve hafif imzanın tamamı gölgeli
- imzaya uygun kenarlıklı köşeleri oval avatar
şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar
Daha açıklayıcı ol :)Explorer demiş ki:bana şöyle +18 güzel bir bayan ve nickim yazılırsa güzel bir imza istiyorum avatar da olabilir,avatar zorunlu değil,oda olr ama şmdiden tşkrler
Siyah tonlar kullansan daha hoş olur sankiBlack Rain demiş ki:Sevdiğin Resmi Koy ona göree Yapayım :)Caliante demiş ki:Nerdeyse 1 aydır bekliyorum umarım sıralamaya koyarsın, isteğim şu mümkünse :Black Rain demiş ki:Herkez isteğğini belirtsin. Ona göre bi sıra hazırlayacam :) He istediğiniz imzanın nasıl bişey olduğunu anlatmak için render veya resim koysun
Şebnem Ferah, Emre Aydın yada Metallicanın solisti James den hoş resimler kullanarak ;
- Solda şarkıcını resmi olacak taşmalı
- sağa doğru "Caliante" yazacak, yazı el yazısına yakın estetik
- Yazının fonunda renk olarak siyah/gümüşi tonlar
- fonun köşeleri çerçeveli köşeleri oval ve hafif imzanın tamamı gölgeli
- imzaya uygun kenarlıklı köşeleri oval avatar
şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar
yawBlack Rain demiş ki:Daha açıklayıcı ol :)Explorer demiş ki:bana şöyle +18 güzel bir bayan ve nickim yazılırsa güzel bir imza istiyorum avatar da olabilir,avatar zorunlu değil,oda olr ama şmdiden tşkrler
Bayanın resmini Koy buraya ona göre hazırayım hemen
Rocky demiş ki:Arkadaşlar güzel kadınlı bir imza ve avatar istiyorum ama kadın anime fln olmasın, taş gibi gerçek hatun olsun ok? Şimdiden teşekkürler..
Resmin güzel bir bölümünden bir parça alman yeterli olacaktır.Black Rain demiş ki:Avatar Konusunda Pek bir yeteneksizim :)
bu bayanı yaparmısn =)Black Rain demiş ki:Daha açıklayıcı ol :)Explorer demiş ki:bana şöyle +18 güzel bir bayan ve nickim yazılırsa güzel bir imza istiyorum avatar da olabilir,avatar zorunlu değil,oda olr ama şmdiden tşkrler
Bayanın resmini Koy buraya ona göre hazırayım hemen
Scratch demiş ki:Leah Dizon'un uygun gördüğünüz bir resminden imza isteğinde bulunacaktım.