Prestij

Tanınıyorum
Majestic demiş ki:
Caliante demiş ki:
Tamam resimleri kes yapıştır yapmışsın zahmet oldu ama istediklerimle biraz alakasız oldu galiba, zamanın yoksa sırf yapmış olayım diye yapma, gerçekten yapmak istiyorsan yap.
İnsanların sana imza yapmak gibi bir zorunlulukları yok bunu anlasan iyi edersin.Beğenmiyorsan kendin yap. :idea:
Tabiki kimsenin bi zorunluluğu yok bu konuda, ama yaparım deyipde kimse kimseyi sallamasın lütfen. Birilerine yardım etmek istiyorsanız samimi olun biraz, yapmak istemiyorsanızda açık ve net söyleyin ki kimse sizi beklemek, umutlanmak durumunda kalmasın. Bide lütfen hemen son mesajlara bakıpda kimseye önyargılı davranmayın, bi bakın bakalım önce olay nerden nereye gelmiş.

15p21xj.png

Bunlargibi bir şey olabilir. Ama unutmayın hatunlu olmazsa olmaz. Sonra yaptığınız imzaya göre bir de avatar ayarladınız mı tmmdır. Lütfen..

- Resim Silinmiş.

Bu boyutlarda Leah Dizon'un imzasını rica edicektim. :P
Ps: İlk yapılan için teşekkürler lakin kalıp halinde daha hoş duruyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

212

rank8
Banada bi imza yaparmsısn Carşı DqKn fln böle afilli bişey olusun :D ^^

darkonder

Öğretiyorum
Arkadaşlar yapıcak yoqmuu yha bi Devil My Cry isteğimde bulunmuştum ama kimse yapmadı yada okumadı bile onun için tekrar yazma gereği duydum lütfen biri yapa bilirmi?

kusura bakmayın pek ilgilenemiyorum.çok özür dilerim.ama hala sadece haftasonları grebiliyorum.

Ya tamam ben sizin durumunuzu anlıyorum ama peki ps userlar? Ya bize yaz boyunca imza yapmayacağız fakat okullar açılınca tekrar iş başında olacağız demediler mi? Eeee, hani? Görevini yapmayan arkadaşlar bence uyarılmalı! :wink1:

Yukarı Alt