öncelikle s.a kolay elsin hepinize ben bir imza istiyorum arkdaşlar arka planı farketmez güzel bişi koyarsınız üstünde
>>By TheDeeP<< ve exl member yazarsanız sevinirim
tekrar kolay gelsin...

TheDeeP demiş ki:
öncelikle s.a kolay elsin hepinize ben bir imza istiyorum arkdaşlar arka planı farketmez güzel bişi koyarsınız üstünde
tekrar kolay gelsin...
Valla Kardeş Nası Bişi İstemediğin İçin Resimde İstemediğin için Şöyle Bişey Çıktı Umarım Beyenirsin.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
R3dDrag0n demiş ki:
TheDeeP demiş ki:
tekrar kolay gelsin...
Valla Kardeş Nası Bişi İstemediğin İçin Resimde İstemediğin için Şöyle Bişey Çıktı Umarım Beyenirsin.

- Resim Silinmiş.
Oo hacım ne güzel çalışmalar yapıyorsun. Beni falan geçeceksin bu işte belli ki

Polgara demiş ki:
Oo hacım ne güzel çalışmalar yapıyorsun. Beni falan geçeceksin bu işte belli ki
sağol kardeş ama bn pek beyenmedim onun için bitane tane daha yaptım deep kardeş için.

- Resim Silinmiş.

Bu arada qiNDeR Kardeşimden Çok Özür Diliyorum

- Resim Silinmiş.

Al Kardeşim. Bidaha Aynı Hatayı Yapmam :)

Şlk hareketli imzamdı ve feci kasıntı oldu benim için. 4 saatte bitirdim bu mereti o yüzden uzun zamandır aynı imzayı kullanıyorum. Başka bi imzaya geçersem benzer birşey çıkarırım ^^

fifti demiş ki:
Resımde yazı aTi*
Sexu Kız olsn :)
- Resim Silinmiş.

anime sexi kız koydum inş beyenirsin beyenmezsen canın sağolsun :P

Polgara demiş ki:
Şlk hareketli imzamdı ve feci kasıntı oldu benim için. 4 saatte bitirdim bu mereti o yüzden uzun zamandır aynı imzayı kullanıyorum. Başka bi imzaya geçersem benzer birşey çıkarırım ^^
néysé kardéşim canın saoLsun péki bana SpawN çizgi dizi karaktérinin üzériné wN # SpawN. yaparmısn rénkLéR vs. sana bırakıorum R3ddragon séndé iyi sin dévam ét :buddha:

By_AhorN demiş ki:
Polgara demiş ki:
İlk hareketli imzamdı ve feci kasıntı oldu benim için. 4 saatte bitirdim bu mereti o yüzden uzun zamandır aynı imzayı kullanıyorum. Başka bi imzaya geçersem benzer birşey çıkarırım ^^
néysé kardéşim canın saoLsun péki bana SpawN çizgi dizi karaktérinin üzériné wN # SpawN. yaparmısn rénkLéR vs. sana bırakıorum R3ddragon séndé iyi sin dévam ét :buddha:
Bir kaç imza yapıcam sıkıldım :) Bakarız aralarından :wink1:

darkonder

Öğretiyorum
Selam arkdaşlar modum sizden değerli güildim için imza isticektim şekil size kalmış sadece imza üzerimde DreamTurK yazsin altında Exl darkonder organizasyonudur. yazsın küçük bi şekillde yaparsaniz tabi vaktiniz olursa şimdiden teşekür ederim...!

Yukarı Alt