SERE demiş ki:
ben geldim,benden imza isteyen varsa isteklerini teklrar vermek zorunda kusura bakmayın...

@reddragon imzalarının boyutu fazla büyük,zaten site yavaş...
İsteyen istediğini kullanabilir hoşuna gitmiştir çakar avatarı :wink1:
Güzel çalışmalar yapıyorsun ancak kimi küçüğü sever kimi büyüğü :beer:

SERE kardeşim tekrarlamak kolay ama dikkate al lütfen. Jessica Alba'nın güzel fazla açık saçık olmadığı bir resminden imza yapmanı istiyorum. Mümkünse yanına birde avatar çakıver. Avatarda yazı olmasın ama imzada Prince yazsın ok? İmza boyutu aşağıda verdiğimdeki kadar olsun lütfen. Şimdiden thx..

- Resim Silinmiş.

Aynı bu resimdeki boyutta ve buna benzer bir imza rica ediyorum. Fakat yazı imzanın yarısını kaplamasın bunun gibi. Drop Shadow falanda kullanma ok? Neyse kolay gelsin..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

darkonder

Öğretiyorum
darkonder demiş ki:
İstek bu arkdaşlar yapıcak olursa code de eklerse cok guzel olur.
Kimse yokmu acaba ?[/quote]

hmm yapıorum ... hangi renkler olsun çounluk ona göre söle sonra problem çıkıo[/quote]
Sagol ateşli olsun yanı kırmızı sarı renk tonlarında DreamTurK yazsın.[/quote]
SERE demiş ki:
ben geldim,benden imza isteyen varsa isteklerini teklrar vermek zorunda kusura bakmayın...

@reddragon imzalarının boyutu fazla büyük,zaten site yavaş...
2 nizden biri yapsın işte hadi size kolay gelsin...

Le Prince demiş ki:
SERE kardeşim tekrarlamak kolay ama dikkate al lütfen. Jessica Alba'nın güzel fazla açık saçık olmadığı bir resminden imza yapmanı istiyorum. Mümkünse yanına birde avatar çakıver. Avatarda yazı olmasın ama imzada Prince yazsın ok? İmza boyutu aşağıda verdiğimdeki kadar olsun lütfen. Şimdiden thx..

- Resim Silinmiş.

Aynı bu resimdeki boyutta ve buna benzer bir imza rica ediyorum. Fakat yazı imzanın yarısını kaplamasın bunun gibi. Drop Shadow falanda kullanma ok? Neyse kolay gelsin..
Arkadaşlar lütfen dikkate alın! :|

nXq

rank8
nXq yazan Bir avatar İstiyorum Sexi Bir avatar oLsn nXq Şekiili Bir Bicimde Yapacak oLan Arkadaslarıma Tesekkurler

darkonder

Öğretiyorum
Beyler herkez nerede yha 4 günden beri bi guild imzası yaptıramadım :( yapcaksanız yukarıda yazıyor nasıl olcağı.

SERE ps user oldu ve imzaları benimkinden çok daha güzel. Haddimi aşmış olmamak için bölümden çekildim ancak tek başına yetemiyor. Tüm gün çalışıyor sonuçta. Elimden geleni yapmaya çalışayım bakalım

polgara yeni geldim,ayrıca bana çok yardımcı oluyorsun

teşekkürler

şuan yapıyorum imza zaten

buyur november

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img396.imageshack.us/img396/4192/novemberca2.png

Absence

banada sole acık renkli (turkuaz fln) bi imza yapabilirmisiniz ustunde kotakot yazsın ama grafiti şeklinde

nXq

rank8
nXq yazan Bir avatar İstiyorum Sexi Bir avatar oLsn nXq Şekiili Bir Bicimde Yapacak oLan Arkadaslarıma Tesekkurler

Zahmet olmazsa banada bir imza bir de avatar yaparmısınız.

İmzada Yeşil rengini ve anime karakterleri kullanılmasını istiyorum. İmzaya uygun bir avatarda yaparsanız sevinirim. İmzada E@gle yazılmasını istiyorum.

Şimdiden yapacak arkadaşıma çook teşekkür ederim. :)

E@gle demiş ki:
Zahmet olmazsa banada bir imza bir de avatar yaparmısınız.

İmzada Yeşil rengini ve anime karakterleri kullanılmasını istiyorum. İmzaya uygun bir avatarda yaparsanız sevinirim. İmzada E@gle yazılmasını istiyorum.

Şimdiden yapacak arkadaşıma çook teşekkür ederim. :)
Bunu yapsa yapsa Polgaracım yapar. Hadi canımcım göster kendini.. :P

Yukarı Alt