JasonWalker'a imza yaptım. Bakalım beğenecek mi.. Sence pm mi atayım yoksa buraya mı koyayım?
Attım..SERE demiş ki:pm at
Günaydın, sağol.Polgara demiş ki:Günaydın beyler kolay gelsin.
asdf yi asdf ile doldurup taşıran bu şekilde içi boş post kasmaya çalışan Le Price'e ayrıca teşekkürler.
Bölüm kurallarını senden iyi biliyorum. Ben yatanzi.comLe Prince demiş ki:Attım..SERE demiş ki:pm at
asdf yi asdf ile doldurup taşıran bu şekilde içi boş post kasmaya çalışan Le Price'e ayrıca teşekkürler.
Polgara bana kızıyor musun yoksa gerçekten teşekkür mü ediyorsun anlamadım. Ama bildiğim birşey var. " asdf " bölümünde asdf yazmak serbest.
Tartışma yaratmayalım lütfen. Boşver unut gitsin. Çalışmaya bakalım bol bol.Polgara demiş ki:Bölüm kurallarını senden iyi biliyorum. Ben yatanzi.comLe Prince demiş ki:Attım..SERE demiş ki:pm at
Polgara bana kızıyor musun yoksa gerçekten teşekkür mü ediyorsun anlamadım. Ama bildiğim birşey var. " asdf " bölümünde asdf yazmak serbest.
Tesekkurlerde Biraz daha Bellı olsa Yazı Bırde Buyuk olsa :S azcıkLe Prince demiş ki:- Resim Silinmiş.
Umarım beğenirsin.
Yazıyı hallederim ama büyük yapamam sığmaz çünkü..nXq demiş ki:Tesekkurlerde Biraz daha Bellı olsa Yazı Bırde Buyuk olsa :S azcıkLe Prince demiş ki:- Resim Silinmiş.
Umarım beğenirsin.
Heycanla bekliyorum yeni imzamı ve avatarımı.Polgara demiş ki:Adım geçmiş sankiLe Prince demiş ki:Bunu yapsa yapsa Polgaracım yapar. Hadi canımcım göster kendini..E@gle demiş ki:Zahmet olmazsa banada bir imza bir de avatar yaparmısınız.
İmzada Yeşil rengini ve anime karakterleri kullanılmasını istiyorum. İmzaya uygun bir avatarda yaparsanız sevinirim. İmzada E@gle yazılmasını istiyorum.
Şimdiden yapacak arkadaşıma çook teşekkür ederim. :)
Birazdan ilgileniyorum
AvatarR Resmi Degil İmza Resmi İstiyorum :) Birde Baska Bir Kız oLsa Daha İyi olur :)Le Prince demiş ki:Yazıyı hallederim ama büyük yapamam sığmaz çünkü..nXq demiş ki:Tesekkurlerde Biraz daha Bellı olsa Yazı Bırde Buyuk olsa :S azcıkLe Prince demiş ki:- Resim Silinmiş.
Umarım beğenirsin.
hadi beyler nerede yha benimki ?darkonder demiş ki:Hacım istedigim arka planda ateşli alev falan guild imzası olucak üstünde DreaMTurK yazıcak aynı nfs wos walded ın yazı şekli gibi boyut şuan kullandığım imza gibi olsun yaparsan sevinirim....SERE demiş ki:istediklerinden sadece boyut ve ateşli kısmını anladım dizzy
lütfen düzgün anlat şunu
Sen bilirsin. Biz anlaştık zaten. Önemli değil zevk meselesi.just_life demiş ki:@Le prince
@SERE
ama beni çok zor durumda bırakdınız
seçim yapmak çok zor
Bize ne istediğini düzgün cümlelerle anlatsan elbet birimiz yaparız.darkonder demiş ki:hadi beyler nerede yha benimki ?darkonder demiş ki:Hacım istedigim arka planda ateşli alev falan guild imzası olucak üstünde DreaMTurK yazıcak aynı nfs wos walded ın yazı şekli gibi boyut şuan kullandığım imza gibi olsun yaparsan sevinirim....SERE demiş ki:istediklerinden sadece boyut ve ateşli kısmını anladım dizzy
lütfen düzgün anlat şunu
Akşama hazır şimdi çıkmam lazımE@gle demiş ki:Heycanla bekliyorum yeni imzamı ve avatarımı.