Nasıl birşey istediğini söylersen ben!DeNNiX demiş ki:Bana kim imza yapabiliiir ?
Yolda..uLTRa_SoNiC demiş ki:imzam olmadımı daha :S uLTRa_SoNiC yazan arkaplanda kırmızı siyah renkler olan bi imza ve avatar istiorum.
Birşey değil. Beğendiğine sevindim.DeNNiX demiş ki:Harika hacım saolasın ellerine saglık
cok saol teşekkürler.Le Prince demiş ki:@Ultra Sonic
Umarım beğenirsin..
Brader sen imzayı baştan yap diyorsun. Neden baştan söylemedin kız istiyorum diye? Azcık dinleneyim yaparım. Bu arada kullanmamı istediğin bayan ismi var mı?uLTRa_SoNiC demiş ki:bişi daha dicem ya lütfen kızmayın uLTRa_SoNiC yazsını biraz daha kalın ve şekiili yazabılırmısın bide bır kız resmının ustune :) lütfen kızmayın
yaa benim istek ne oldu zahmet olmassa yapabilirimisin :)Polgara demiş ki:Burası tıkır tıkır gidiyo bana bir hafta müsaade
Bana mı kaldı o Yaparız akşama doğru şu biram bitsin bi nefes alayım yoruldumE@gle demiş ki:yaa benim istek ne oldu zahmet olmassa yapabilirimisin :)Polgara demiş ki:Burası tıkır tıkır gidiyo bana bir hafta müsaade
Tamam bekliyorum sabısızlıkla şimdiden sağol :)Polgara demiş ki:Bana mı kaldı o Yaparız akşama doğru şu biram bitsin bi nefes alayım yoruldumE@gle demiş ki:yaa benim istek ne oldu zahmet olmassa yapabilirimisin :)Polgara demiş ki:Burası tıkır tıkır gidiyo bana bir hafta müsaade