darkonder

Öğretiyorum
Hacım istedigim arka planda ateşli alev falan guild imzası olucak üstünde DreaMTurK yazıcak aynı nfs wos walded ın yazı şekli gibi boyut şuan kullandığım imza gibi olsun yaparsan sevinirim....[/quote]
hadi beyler nerede yha benimki ?[/quote]
Bize ne istediğini düzgün cümlelerle anlatsan elbet birimiz yaparız. :wink1:[/quote]
zaten düzgün bi şekilde anlattım arka planda alevler falan üstünde DreaMTurK yazıcak boyut normal boyutta olsun bunları yapın yeter yazı sekilli olsun biraz...

Burdan Ps Ci ARkadaslara Sesleniyorum Bana Bir Adet Banner Yapabilirmisiniz Nasıl Olcak Bu Banner

500x500 Boyutlarında Siyah Renkle Ve Arka plan buz mavisi ile siyat karısımı bir renkte ayrıcada grafiti tipi brush lar kullanırsanız sevinirim üstünede OyunHell yazarsanız çok güzel olur

Resim

http://www.gameogre.com/silkroad1.jpg

OsmanGelincik demiş ki:
Burdan Ps Ci ARkadaslara Sesleniyorum Bana Bir Adet Banner Yapabilirmisiniz Nasıl Olcak Bu Banner

500x500 Boyutlarında Siyah Renkle Ve Arka plan buz mavisi ile siyat karısımı bir renkte ayrıcada grafiti tipi brush lar kullanırsanız sevinirim üstünede OyunHell yazarsanız çok güzel olur

Resim

http://www.gameogre.com/silkroad1.jpg

Resim Eklendi Bu Resim Üzerinde Oynamalar Yapılarak YApılırsa İyi Olur

nXq

rank8
Le Prince demiş ki:
İstediğin resmi koymassan ben yardımcı olamam. Polgara gelince yapar. Lakin resmi koyarsan elimden geleni yaparım. :wink1: Bu ikiniz içinde geçerli..
İmzandakı Kıza Bayıldım İsmi Ne onun 8)

bende bitane imza istiorum üstünde uLTRa_SoNiC yazsın kırmızı siyah karısık arka plan olsun anime. bide avatar istiorum sımdıden teşekkürler

nXq

rank8
Benim İmza Ne oldu Sabahtan beri beklioz hacım :D Benim İmzamdaki ATI yerıne nXq yazsın

Absence

kotakot demiş ki:
banada sole acık renkli (turkuaz fln) bi imza yapabilirmisiniz ustunde kotakot yazsın ama grafiti şeklinde
bnmde bi imza vardı (ustunde manita fln olrsa fena olmas hani :D)

nXq demiş ki:
Benim İmza Ne oldu Sabahtan beri beklioz hacım :D Benim İmzamdaki ATI yerıne nXq yazsın
Sana bu imzayı kim yaptıysa ona söyle değiştirsin. Onu sadece o yapabilir.. :wink1:

kotakot demiş ki:
kotakot demiş ki:
banada sole acık renkli (turkuaz fln) bi imza yapabilirmisiniz ustunde kotakot yazsın ama grafiti şeklinde
bnmde bi imza vardı (ustunde manita fln olrsa fena olmas hani :D)
Resmini koymadığın sürece sana yardımcı olamam. En azından hatunun ismini ver. :D

Yukarı Alt