Akşama yayındayımnXq demiş ki:İmza :)
Akşama yayındayımnXq demiş ki:İmza :)
Eyvallah Polgara. Bir el at sende kolaylaşsın işlerimiz.Polgara demiş ki:Akşama yayındayımnXq demiş ki:İmza :)
OsmanGelincik demiş ki:Burdan Ps Ci ARkadaslara Sesleniyorum Bana Bir Adet Banner Yapabilirmisiniz Nasıl Olcak Bu Banner
500x500 Boyutlarında Siyah Renkle Ve Arka plan buz mavisi ile siyat karısımı bir renkte ayrıcada grafiti tipi brush lar kullanırsanız sevinirim üstünede OyunHell yazarsanız çok güzel olur
Resim
http://www.gameogre.com/silkroad1.jpg
İmzandakı Kıza Bayıldım İsmi Ne onunLe Prince demiş ki:İstediğin resmi koymassan ben yardımcı olamam. Polgara gelince yapar. Lakin resmi koyarsan elimden geleni yaparım. Bu ikiniz içinde geçerli..
_HaNNiBaL_ demiş ki:Banada Mavi tonda anime li bir İmza yaparmısınız6??
bilmiosan yuhnXq demiş ki:İmzandakı Kıza Bayıldım İsmi Ne onunLe Prince demiş ki:İstediğin resmi koymassan ben yardımcı olamam. Polgara gelince yapar. Lakin resmi koyarsan elimden geleni yaparım. Bu ikiniz içinde geçerli..
Jessica Alba..nXq demiş ki:İmzandakı Kıza Bayıldım İsmi Ne onunLe Prince demiş ki:İstediğin resmi koymassan ben yardımcı olamam. Polgara gelince yapar. Lakin resmi koyarsan elimden geleni yaparım. Bu ikiniz içinde geçerli..
İstediğin animenin resmini koy ya da diğer arkadaşlarımın sana imza yapmalarını bekle._HaNNiBaL_ demiş ki:_HaNNiBaL_ demiş ki:Banada Mavi tonda anime li bir İmza yaparmısınız6??
bnmde bi imza vardı (ustunde manita fln olrsa fena olmas hani )kotakot demiş ki:banada sole acık renkli (turkuaz fln) bi imza yapabilirmisiniz ustunde kotakot yazsın ama grafiti şeklinde
Sana bu imzayı kim yaptıysa ona söyle değiştirsin. Onu sadece o yapabilir..nXq demiş ki:Benim İmza Ne oldu Sabahtan beri beklioz hacım Benim İmzamdaki ATI yerıne nXq yazsın
Resmini koymadığın sürece sana yardımcı olamam. En azından hatunun ismini ver.kotakot demiş ki:bnmde bi imza vardı (ustunde manita fln olrsa fena olmas hani )kotakot demiş ki:banada sole acık renkli (turkuaz fln) bi imza yapabilirmisiniz ustunde kotakot yazsın ama grafiti şeklinde
İsteiğin animenin resmini verirsen yardımcı olacağım._HaNNiBaL_ demiş ki:_HaNNiBaL_ demiş ki:Banada Mavi tonda anime li bir İmza yaparmısınız6??