Ps'te söz konusu değilMeddah demiş ki:@ARK0:
Boyutu büyük olan bir görseli küçültürsen görüntü kötü olur.Fakat küçük boyutlu boş bir sayfa açıp çalışsan daha hoş olur.
Hacım haklısın bizde yeni açılan oyuna guild açtık o yüzden kendim bilsem yaparım ama o kadar kafam basmıyo neyse yaparsanız sevinirim...Le Prince demiş ki:Bu 3 oldu ama. Bir süre onla idare et. Sırada bekleyen birsürü arkadaş var..darkonder demiş ki:Arkdaşlar arka planda ateşler arasında bi kılıç resmi üstünde ImmOrTaLs yazsın yaparsanız sevinirim fast pls
PS´de aynı şey mevcut.Örneğin ARK0´nun yapmış olduğu ilk imzaya bak yazı tipi daha belirgin duruyor.Bir de küçültülmüş haline bak aradaki farkı anlarsın.Polgara demiş ki:Ps'te söz konusu değilMeddah demiş ki:@ARK0:
Boyutu büyük olan bir görseli küçültürsen görüntü kötü olur.Fakat küçük boyutlu boş bir sayfa açıp çalışsan daha hoş olur.
Yazının boyutunu değiştirirsen mevcut değil. Üstelik arko öğrenme aşamasında. Kendi layer'ında free transform kullansaydı sorun yaşamazdı.Meddah demiş ki:PS´de aynı şey mevcut.Örneğin ARK0´nun yapmış olduğu ilk imzaya bak yazı tipi daha belirgin duruyor.Bir de küçültülmüş haline bak aradaki farkı anlarsın.Polgara demiş ki:Ps'te söz konusu değilMeddah demiş ki:@ARK0:
Yazı için demedim sadece,resme dikkatli bak genel anlamda bir küçülme olduğunun dolayısıyla eski kalitesinden uzaklaştığını kastettim.Ayrıca ARK0´nun ne durumda olduğunu bilmiyorum çünkü ben de bu forumda yeniyim.Polgara demiş ki:Yazının boyutunu değiştirirsen mevcut değil. Üstelik arko öğrenme aşamasında. Kendi layer'ında free transform kullansaydı sorun yaşamazdı.
Benim küçülttüğüm resimlerde o sorun yaşanmaz o zaman bilMeddah demiş ki:Yazı için demedim sadece,resme dikkatli bak genel anlamda bir küçülme olduğunun dolayısıyla eski kalitesinden uzaklaştığını kastettim.Ayrıca ARK0´nun ne durumda olduğunu bilmiyorum çünkü ben de bu forumda yeniyim.Polgara demiş ki:Yazının boyutunu değiştirirsen mevcut değil. Üstelik arko öğrenme aşamasında. Kendi layer'ında free transform kullansaydı sorun yaşamazdı.
Yoo. =)ARK0 demiş ki:birileri bendenmi bahsetti :?
Çalışmaya devam kendini geliştir boş durma bakiimARK0 demiş ki:birileri bendenmi bahsetti :?
yokmu başka imza isteyen
Sen yap kafana göre imzalar isteyene veririn. Boş durmak yok. Yola devam..ARK0 demiş ki:birileri bendenmi bahsetti :?
yokmu başka imza isteyen
bu hoş deil bencedeARK0 demiş ki:@VaLueRAM
istersen bunuda kullanabilirsin sadece boyutunu küçülttüm fakat benim hoşuma gitmedi fazla
yazamam çünkü yaptığım imzanın PSD formatını sildim onun yerine bunu yaptım sana beğenirsen kullan beğenmezsen akşama doğru yenisini yaparımhacım bana yaptığın imzadaki VaLueRAM yazısının yerine TubeSnake yazabilir misin
bu da hoş kardeş ama işin yoksa yenisini de görmek isterim şimdiden saolARK0 demiş ki:yazamam çünkü yaptığım imzanın PSD formatını sildim onun yerine bunu yaptım sana beğenirsen kullan beğenmezsen akşama doğru yenisini yaparımhacım bana yaptığın imzadaki VaLueRAM yazısının yerine TubeSnake yazabilir misin
Bu imza gerçketen güzel olmuş ama Layer>Layer Style dan efektler verirsen daha güzel olacak..ARK0 demiş ki:yazamam çünkü yaptığım imzanın PSD formatını sildim onun yerine bunu yaptım sana beğenirsen kullan beğenmezsen akşama doğru yenisini yaparımhacım bana yaptığın imzadaki VaLueRAM yazısının yerine TubeSnake yazabilir misin
malesef hayır. :(Meddah demiş ki:Le Prince geçen gün senden imza istemiştim fakat resim yollamamı söylemişsin.Benim belirlediğim bir resim yok,kafana göre yapabilirsin diye mesaj yollayacaktım ki ps´unun bozulduğunu öğrendim.Şu an hala çalışmıyor mu?
şuanda ps'de değişik şeyler bulmakla meşgulüm sonrada KV izliycem sonra club'ü açıcam yani seninkini gece yapar koyarım+illa sro ile ilgili verdiğin resimlerden olması şartmıTubeSnake demiş ki:bu da hoş kardeş ama işin yoksa yenisini de görmek isterim şimdiden saolARK0 demiş ki:yazamam çünkü yaptığım imzanın PSD formatını sildim onun yerine bunu yaptım sana beğenirsen kullan beğenmezsen akşama doğru yenisini yaparımhacım bana yaptığın imzadaki VaLueRAM yazısının yerine TubeSnake yazabilir misin