bi imzada ben rica edebilirmiyim ?
BroCan yazsın , üzerinde güzel bi elektro gitar olursa sevinirim , ha birazda parlak olsun :D , mat durmasın yani

Journalist

Aileden
darkonder demiş ki:
darkonder demiş ki:
benim imza vardı arka planda ateş kılıç resmi ImmOrTaLs yazıcak yaparsanız sevinirim yazı tipide>VaLueRAM< ın gibi olsun
Biri yapsın şunu ne olur yawww......
tarzım değil

BaBaL2 demiş ki:
BaBaL2 demiş ki:
bi imzada ben rica edebilirmiyim ?
BroCan yazsın , üzerinde güzel bi elektro gitar olursa sevinirim , ha birazda parlak olsun :D , mat durmasın yani
yokmu yapan :(
tarzım değil :D

bende bir imza istiyorum üzerinde IceShot yazacak imzade renkler önemli değil bu japon kızlarında olmasını istiyorum guzel etkileyici bir görüntü olursa sevinirim

HaTeFuL demiş ki:
Bnde bi imza istiyorum ''HaTeFuL'' yazsın nefret , kılıç ve onurla ilgili olursa güzel olur :)
Elimden Geldiğince Birşeyler Yapmaya Çalıştım Umarım Beğenirsin.

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img148.imageshack.us/img148/7631/y4kk5.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

darkonder

Öğretiyorum
- Resim Silinmiş.
Bu kalıba şunları yaza bilirmisin yazı koyu kalın olsun ImmOrTaLs ~~ 4Ev3R şimdiden teşekürler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar bu geçici yokluğumdan dolayı tekrar çok özür dilerim. En geç Pazar gününe kadar tekrar görev başı yapacağım. Herkese bol Photoshoplu günler.. :D :byes:

LockedBoy demiş ki:
Arkadaşlar bu geçici yokluğumdan dolayı tekrar çok özür dilerim. En geç Pazar gününe kadar tekrar görev başı yapacağım. Herkese bol Photoshoplu günler.. :D :byes:
Fazla geç kalma :D Sen gelene kadar elimden geleni yaparım :D :byes: :byes: :byes:

Yukarı Alt