Misproject
Buralıyım
deil.ama mod luğum o bölümlerde olduğu için çardan resimler koydum yoksa sınırlama yok istediğin gibi yapabilirsin thx
yapamayız yenisini istersen birşeyler çıkarabilirim ortayaKeDDy demiş ki:benim imzamdaki KEDDY yazısını SnapJR yaparmısınız zahmet olmassa ?
Biri yapsın şunu ne olur yawww......darkonder demiş ki:benim imza vardı arka planda ateş kılıç resmi ImmOrTaLs yazıcak yaparsanız sevinirim yazı tipide>VaLueRAM< ın gibi olsun
yokmu yapan :(BaBaL2 demiş ki:bi imzada ben rica edebilirmiyim ?
BroCan yazsın , üzerinde güzel bi elektro gitar olursa sevinirim , ha birazda parlak olsun , mat durmasın yani
tarzım değildarkonder demiş ki:Biri yapsın şunu ne olur yawww......darkonder demiş ki:benim imza vardı arka planda ateş kılıç resmi ImmOrTaLs yazıcak yaparsanız sevinirim yazı tipide>VaLueRAM< ın gibi olsun
tarzım değilBaBaL2 demiş ki:yokmu yapan :(BaBaL2 demiş ki:bi imzada ben rica edebilirmiyim ?
BroCan yazsın , üzerinde güzel bi elektro gitar olursa sevinirim , ha birazda parlak olsun , mat durmasın yani
Elimden Geldiğince Birşeyler Yapmaya Çalıştım Umarım Beğenirsin.HaTeFuL demiş ki:Bnde bi imza istiyorum ''HaTeFuL'' yazsın nefret , kılıç ve onurla ilgili olursa güzel olur :)
http://img148.imageshack.us/img148/7631/y4kk5.png
pardon o resim degil turuncu renkte olanı yanlış resmi göndermişim :(Polgara demiş ki:Arkadaşlar ps'e dönüş yaptım. Özel istek alınır ^^ viewtopic.php?f=215&t=93616&p=1088900#p1088900 burdan hazır kalıplar bakabilirsiniz.
Fazla geç kalma Sen gelene kadar elimden geleni yaparımLockedBoy demiş ki:Arkadaşlar bu geçici yokluğumdan dolayı tekrar çok özür dilerim. En geç Pazar gününe kadar tekrar görev başı yapacağım. Herkese bol Photoshoplu günler..
Artık imzanın altından Le Prince'i silip LockedBoy yazabilirsin..E@gle demiş ki:Fazla geç kalma Sen gelene kadar elimden geleni yaparımLockedBoy demiş ki:Arkadaşlar bu geçici yokluğumdan dolayı tekrar çok özür dilerim. En geç Pazar gününe kadar tekrar görev başı yapacağım. Herkese bol Photoshoplu günler..
Tamam yazıyorumLockedBoy demiş ki:Artık imzanın altından Le Prince'i silip LockedBoy yazabilirsin..
Granad4 demiş ki:
- Resim Silinmiş.