Lütfen banada Yaparmısınız? Yapacaksanız Ö.M İle İletirim.
Kızmadım kızmam da sadece uyarırım, değer verdiğim insanlara kızıp gücenirim.LockedBoy demiş ki:Özür dilerim ya bu kadar kızacağını düşünemedim. Pardon.. Yalnız benimde senden bir ricam var. Bana Leo diyip durma lütfen. ben o sayfayı yırtıp attım.
CvP bekliyorum!!!!!darkonder demiş ki:Hoş geldin hacım seni yeniden aramızda gördüğümüze sevindim...SERE demiş ki:geldim.
Hacım şimdi öyle birşey istiyorumki eşi benzeri olmasın (abarttım biraz)
Hacım arka planda ateşler falan bitane blade resmi üzerinde ImmOrTaLs yazsın ssağ alt köşedede
ExL~~ 4Ev3R yazsın yapa bilirmisin yaparsan çok sevinirim... ŞiMdiDeN TnXxXx....
Bana değer vermediğini öğrenmek gerçekten üzücü amasen bilirsin..SnowFlake demiş ki:Kızmadım kızmam da sadece uyarırım, değer verdiğim insanlara kızıp gücenirim.LockedBoy demiş ki:Özür dilerim ya bu kadar kızacağını düşünemedim. Pardon.. Yalnız benimde senden bir ricam var. Bana Leo diyip durma lütfen. ben o sayfayı yırtıp attım.
Üyelerle şahsi sorunlarım yok
Ne zmn hazır olur imzam?SERE demiş ki:zor.
umarım yeterli cevaptır
benimkine ne oldu kanka? Cıvıl cıvıl birşey yapçaktan o brushtan ne oldu?SERE demiş ki:- Resim Silinmiş.
buyur meddahKod:http://img113.imageshack.us/img113/1954/meddahbj4.png
Zor diyor. Bu uğraşamam demektir. İnsanları boğmayın. Kimse size birşeyler yapmak zorunda da değil. Bunu aklınızdan çıkarmayınLockedBoy demiş ki:Ne zmn hazır olur imzam?SERE demiş ki:zor.
umarım yeterli cevaptır
1.si bu kadar set çıkmanın sebebini anlayamadım. 2.si ise onu bana değil darkonder e dedi.Polgara demiş ki:Zor diyor. Bu uğraşamam demektir. İnsanları boğmayın. Kimse size birşeyler yapmak zorunda da değil. Bunu aklınızdan çıkarmayınLockedBoy demiş ki:Ne zmn hazır olur imzam?SERE demiş ki:zor.
umarım yeterli cevaptır
Neyse sen yaparsın ben yarın alırım. Dün gece discodaydım. Yorgunum.. İyi geceler herkese..SERE demiş ki:locked senin imzan için aklıma şuan bişey gelmiyo
Senin adına 2 şikayet var elimde beni sınama. İyi gecelerLockedBoy demiş ki:Neyse sen yaparsın ben yarın alırım. Dün gece discodaydım. Yorgunum.. İyi geceler herkese..SERE demiş ki:locked senin imzan için aklıma şuan bişey gelmiyo
Şikayet mi? Ne şikayeti yine ne yaptım ya. Söyler misin lütfen. Ne yapmışım ve kimden geldi şikayetler. Lütfen söyle.. :?Polgara demiş ki:Senin adına 2 şikayet var elimde beni sınama. İyi gecelerLockedBoy demiş ki:Neyse sen yaparsın ben yarın alırım. Dün gece discodaydım. Yorgunum.. İyi geceler herkese..SERE demiş ki:locked senin imzan için aklıma şuan bişey gelmiyo
Tmm tmm. Polgara anlaşılan sende bana karşı düşmanlaşmaya başladın. Neyse özür dilerim. Bir daha olmaz.. İyi geceler..Polgara demiş ki:Böyle bir zorunluluğum yok. 3.de uyarını alırsın haberin olsun. Kaç defa banlanmışsın biraz dikkat et hareketlerine.
kendinden 6 yaş büyük birine kanka diyebilme, 3 yaş büyük birine resmini gönder diyebilme kabiliyetine sahipsin 12 yaşında da discoya girebiliyorsun çok renkli kişiliksin yahuLockedBoy demiş ki:benimkine ne oldu kanka? Cıvıl cıvıl birşey yapçaktan o brushtan ne oldu?SERE demiş ki:- Resim Silinmiş.
buyur meddahKod:http://img113.imageshack.us/img113/1954/meddahbj4.png
Sözlerime tercüman oldunSnowFlake demiş ki:kendinden 6 yaş büyük birine kanka diyebilme, 3 yaş büyük birine resmini gönder diyebilme kabiliyetine sahipsin 12 yaşında da discoya girebiliyorsun çok renkli kişiliksin yahu