Misproject
Buralıyım
süppoARK0 demiş ki:@TubeSnake
süppoARK0 demiş ki:@TubeSnake
bu imza tarsında yanlız kızın japon veya koreli olmasını istiyorum bir keneardada IceShot yazsın plsTubeSnake demiş ki:süppoARK0 demiş ki:@TubeSnake
1.si kanka olmak yaşla sınırlı değildir. 2.si resmini meraktan istemiştim. Verme zorunluluğun yok tabiiki. 3.süde disco dediyim 18+ gençlerin girebildiği içinde deli gibi dans edilen yer değil. Disco yu kısa olsun diye dedim. Sadece arkadaşımın evinde parti vardı ondan bahsettim. Ayrıca evt renkliyimdir. Bu teşhisin doğru. Yanlış anlaşılma olmaması için bu açıklamayı yapmak zorundayıdım. Tartışma olmasın lütfen bitsin gitsin. SnowFlake..SnowFlake demiş ki:Kendinden 6 yaş büyük birine kanka diyebilme, 3 yaş büyük birine resmini gönder diyebilme kabiliyetine sahipsin. 12 yaşında da discoya girebiliyorsun çok renkli kişiliksin yahu
sadece gülüyorumLockedBoy demiş ki:1.si kanka olmak yaşla sınırlı değildir. 2.si resmini meraktan istemiştim. Verme zorunluluğun yok tabiiki. 3.süde disco dediyim 18+ gençlerin girebildiği içinde deli gibi dans edilen yer değil. Disco yu kısa olsun diye dedim. Sadece arkadaşımın evinde parti vardı ondan bahsettim. Ayrıca evt renkliyimdir. Bu teşhisin doğru. Yanlış anlaşılma olmaması için bu açıklamayı yapmak zorundayıdım. Tartışma olmasın lütfen bitsin gitsin. SnowFlake..SnowFlake demiş ki:Kendinden 6 yaş büyük birine kanka diyebilme, 3 yaş büyük birine resmini gönder diyebilme kabiliyetine sahipsin. 12 yaşında da discoya girebiliyorsun çok renkli kişiliksin yahu
Tmm işte gül geç. Kabul ediyorum bazen gerçekten çocukluklar yapıyorum ama bu sizcede normal değil mi ? Çünkü ben bir çocuğum. Neyse boşverelim. Bu arada sana SnowFlake mi demeliyim yoksa SnowFlake abla mı ?SnowFlake demiş ki:sadece gülüyorumLockedBoy demiş ki:1.si kanka olmak yaşla sınırlı değildir. 2.si resmini meraktan istemiştim. Verme zorunluluğun yok tabiiki. 3.süde disco dediyim 18+ gençlerin girebildiği içinde deli gibi dans edilen yer değil. Disco yu kısa olsun diye dedim. Sadece arkadaşımın evinde parti vardı ondan bahsettim. Ayrıca evt renkliyimdir. Bu teşhisin doğru. Yanlış anlaşılma olmaması için bu açıklamayı yapmak zorundayıdım. Tartışma olmasın lütfen bitsin gitsin. SnowFlake..SnowFlake demiş ki:Kendinden 6 yaş büyük birine kanka diyebilme, 3 yaş büyük birine resmini gönder diyebilme kabiliyetine sahipsin. 12 yaşında da discoya girebiliyorsun çok renkli kişiliksin yahu
SnowFlake ya da SF ^^LockedBoy demiş ki:Tmm işte gül geç. Kabul ediyorum bazen gerçekten çocukluklar yapıyorum ama bu sizcede normal değil mi ? Çünkü ben bir çocuğum. Neyse boşverelim. Bu arada sana SnowFlake mi demeliyim yoksa SnowFlake abla mı ?
SERE demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.Kod:http://img368.imageshack.us/img368/3344/snapjrexljp5.png
Kod:http://img81.imageshack.us/img81/7897/snapjrxu9.png
Senin isminin burdan geldiğini hiç bilmiyorudum.SnowFlake demiş ki:SnowFlake ya da SF ^^LockedBoy demiş ki:Tmm işte gül geç. Kabul ediyorum bazen gerçekten çocukluklar yapıyorum ama bu sizcede normal değil mi ? Çünkü ben bir çocuğum. Neyse boşverelim. Bu arada sana SnowFlake mi demeliyim yoksa SnowFlake abla mı ?
S(ebnem)NOW F(erah)LAKE
Dede bana bu imzada EXTRALOOB yazdığın fontun adını sölermisin?SERE demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.Kod:http://img368.imageshack.us/img368/3344/snapjrexljp5.png
Kod:http://img81.imageshack.us/img81/7897/snapjrxu9.png
arşivimde çinli güzeller varmı bilmiyorum bakarım varsa yaparımKhulteghinKhan demiş ki:bu imza tarsında yanlız kızın japon veya koreli olmasını istiyorum bir keneardada IceShot yazsın plsTubeSnake demiş ki:süppoARK0 demiş ki:@TubeSnake
Hayır ordan değil ^^ daha geçen hafta farkettim aşırı sevindim xD hiç değiştirmeyeceğim bu nickiLockedBoy demiş ki:Senin isminin burdan geldiğini hiç bilmiyorudum.
Tesadüfün böylesiSnowFlake demiş ki:Hayır ordan değil ^^ daha geçen hafta farkettim aşırı sevindim xD hiç değiştirmeyeceğim bu nickiLockedBoy demiş ki:Senin isminin burdan geldiğini hiç bilmiyorudum.
Hayatımın en anlamlı tesadüfü diyebilirimLockedBoy demiş ki:Tesadüfün böylesi
farkındayımMeddah demiş ki:Arko hatunlar çok basık oluyor yav.. =)
+1905Meddah demiş ki:Arko hatunlar çok basık oluyor yav.. =)