SnowFlake demiş ki:
Kendinden 6 yaş büyük birine kanka diyebilme, 3 yaş büyük birine resmini gönder diyebilme kabiliyetine sahipsin. 12 yaşında da discoya girebiliyorsun çok renkli kişiliksin yahu :P :mrgreen: :santa: :think: :byes:
1.si kanka olmak yaşla sınırlı değildir. 2.si resmini meraktan istemiştim. Verme zorunluluğun yok tabiiki. 3.süde disco dediyim 18+ gençlerin girebildiği içinde deli gibi dans edilen yer değil. Disco yu kısa olsun diye dedim. Sadece arkadaşımın evinde parti vardı ondan bahsettim. Ayrıca evt renkliyimdir. Bu teşhisin doğru. Yanlış anlaşılma olmaması için bu açıklamayı yapmak zorundayıdım. Tartışma olmasın lütfen bitsin gitsin. SnowFlake.. 8)

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
LockedBoy demiş ki:
SnowFlake demiş ki:
Kendinden 6 yaş büyük birine kanka diyebilme, 3 yaş büyük birine resmini gönder diyebilme kabiliyetine sahipsin. 12 yaşında da discoya girebiliyorsun çok renkli kişiliksin yahu :P :mrgreen: :santa: :think: :byes:
1.si kanka olmak yaşla sınırlı değildir. 2.si resmini meraktan istemiştim. Verme zorunluluğun yok tabiiki. 3.süde disco dediyim 18+ gençlerin girebildiği içinde deli gibi dans edilen yer değil. Disco yu kısa olsun diye dedim. Sadece arkadaşımın evinde parti vardı ondan bahsettim. Ayrıca evt renkliyimdir. Bu teşhisin doğru. Yanlış anlaşılma olmaması için bu açıklamayı yapmak zorundayıdım. Tartışma olmasın lütfen bitsin gitsin. SnowFlake.. 8)
sadece gülüyorum :D :byes: :popcorn:

SnowFlake demiş ki:
LockedBoy demiş ki:
SnowFlake demiş ki:
sadece gülüyorum :D :byes: :popcorn:
Tmm işte gül geç. Kabul ediyorum bazen gerçekten çocukluklar yapıyorum ama bu sizcede normal değil mi ? Çünkü ben bir çocuğum. :D Neyse boşverelim. Bu arada sana SnowFlake mi demeliyim yoksa SnowFlake abla mı ? :D

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img368.imageshack.us/img368/3344/snapjrexljp5.png
- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img81.imageshack.us/img81/7897/snapjrxu9.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
SnowFlake demiş ki:
LockedBoy demiş ki:
Tmm işte gül geç. Kabul ediyorum bazen gerçekten çocukluklar yapıyorum ama bu sizcede normal değil mi ? Çünkü ben bir çocuğum. :D Neyse boşverelim. Bu arada sana SnowFlake mi demeliyim yoksa SnowFlake abla mı ? :D
SnowFlake ya da SF ^^
S(ebnem)NOW F(erah)LAKE :mrgreen:
Senin isminin burdan geldiğini hiç bilmiyorudum. :D

SERE demiş ki:
- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img368.imageshack.us/img368/3344/snapjrexljp5.png
- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img81.imageshack.us/img81/7897/snapjrxu9.png
Dede bana bu imzada EXTRALOOB yazdığın fontun adını sölermisin?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar Bana 600x400 Boyutlarında Silkroad ile Alakalı Bir Resim Üzerine Muhteşem Bir Şekilde Extraloob.com Yazarsanız Sevinirim İmza Gibi Degil Logo Gibi Olursa İyi Olur Türü Jpg Olurda Güzel Olur Şimdiden Thx

Bana Kırmızı Ağırlıklı Silahlı Bir İmza Please Üstünde B4B4 yazarsa Süper Olur...

Yukarı Alt