- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img224.imageshack.us/img224/7303/greenishopent6.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

darkonder

Öğretiyorum
Hacım şimdi öyle birşey istiyorumki eşi benzeri olmasın (abarttım biraz):D
Hacım arka planda ateşler falan bitane blade resmi üzerinde ImmOrTaLs yazsın ssağ alt köşedede
ExL~~ 4Ev3R yazsın yapa bilirmisin yaparsan çok sevinirim... ŞiMdiDeN TnXxXx....

darkonder demiş ki:
Hacım arka planda ateşler falan bitane blade resmi üzerinde ImmOrTaLs yazsın ssağ alt köşedede
ExL~~ 4Ev3R yazsın yapa bilirmisin yaparsan çok sevinirim... ŞiMdiDeN TnXxXx....
İstediğin resmi koymadan sana yardımcı olamam. Bunu sende gayet iyi biliyorsun.. :wink1:

darkonder demiş ki:
Ben bir imza yaptım beğenirsen kullan beğenmessen eğer başka bir arkadaş sana imza yapar :)

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img357.imageshack.us/img357/2371/y6dt6.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Journalist

Aileden
*Dream demiş ki:
Bende Bir İmza Rica Edebilirmiyim ? İlgilenirseniz ÖM atın ne yapılıcak resimlerini vericem.Simdiden Tesekkur Edebilirim.
ben yardımcı olmaya çalışayım 8)
wimpLoNd demiş ki:
Boyle Vildan Ataseverin aateşli bir resminin yanında WimpLoNd exL Member yazsa ne class olur,yaparmısın? xD
resmi bul yapayım :coffee:

beyler benide görünya logo istegim wardı unuttunuzmu 600x400 boyutlarında silkroad ile alakalı resmin üzerine extraloob.com yazılmasını istiyorum hemen yaparsanız sevinirim

Aaa Sere gelmiş hoşgelmiş. (: Sere´cim imzamı sen yapmıştın, imzama uygun avatarda yapabilir misin acaba? (:

Yukarı Alt