Bu imza bana çok güzel fikirler verdi Ps'de usta olsaydım elimde süper bir Şebo'nun gitarlı fotosu vardı ama neyse başkasına anlatsam da istediğim gibi olmaz hiç uğraşmasın SEREBroCan demiş ki:imzamı beğenmeye başladım şimdi herkes güzel diyorsa güzeldir teşekkürler .
Yukarıda Belirttiklerimi yaba bilecek yokmu acaba ?darkonder demiş ki:CvP bekliyorum!!!!!darkonder demiş ki:Hoş geldin hacım seni yeniden aramızda gördüğümüze sevindim...SERE demiş ki:geldim.
Hacım şimdi öyle birşey istiyorumki eşi benzeri olmasın (abarttım biraz)
Hacım arka planda ateşler falan bitane blade resmi üzerinde ImmOrTaLs yazsın ssağ alt köşedede
ExL~~ 4Ev3R yazsın yapa bilirmisin yaparsan çok sevinirim... ŞiMdiDeN TnXxXx....
/''''T''''T''''T'''''\__ /''''T'''''T''''\___
l__@___@____l l_@___@____l
hacım bana bir tane daha imza yapıcam demiştin. işin olmadığı zmn yapabilirsen mutlu olurum.sro ile ilgili olması şart deilARK0 demiş ki:@SnapJR
o tonlar sence uymuş mu ARK0?ARK0 demiş ki:@SnapJR
uymamışmıSnowFlake demiş ki:o tonlar sence uymuş mu ARK0?ARK0 demiş ki:@SnapJR
- Resim Silinmiş.
Paintte yaptım daha güzel oldu sanki
yolda...TubeSnake demiş ki:hacım bana bir tane daha imza yapıcam demiştin. işin olmadığı zmn yapabilirsen mutlu olurum.sro ile ilgili olması şart deilARK0 demiş ki:@SnapJR
Saol
ARK0 demiş ki:uymamışmıSnowFlake demiş ki:o tonlar sence uymuş mu ARK0?ARK0 demiş ki:@SnapJR
- Resim Silinmiş.
Paintte yaptım daha güzel oldu sanki
+sen onu paint'temi yaptın
süperler hacım eline sağlıkARK0 demiş ki:@TubeSnake
bak birde sana bunu yapmışım imza çalışmalarımda kalmış seç beğen kullan