Öncelikle Merhaba ve Kolay Gelsin Diyerek Başlıyorum.
İşiniz Yorucu Olmalı Nede Olsa,Exl' ailesi Büyük Bir Aile

Bende Bir İmza ve Avatar Rica Ediyorum.

Ortasında "MuQMax" Yazabilirmi.
Yazılar "Turunce-Mavi-Yeşil-Kırmızı-Mor ... Size Uygun Düşen Renkler'i Rica Ediyorum.
İmzam Bir Muz' veya Komik Bir Resmin Üzerine Olsa
Aynı Renkler ve Avatarda MuQMax Yazısı Güzel Bir Dekorla Yazılmasını Arz Ederim .

Öncelikle merhaba ve kolay gelsin arkadaşlar .

Ben Fon rengi " Turuncu " olan , koyu kırmızı ve değişik harflerle yazılmış " Bloodia " ismini istiyorum. Kolay gelsin şimdiden Teşekkürler :muck:

imzanın nasıl yapıldıgını ogrenmek istiyorum bana ogretirseniz arkadaslara bende yardımcı olmaya calısırım yeterli vaktim var
eger ogretmek istemesseniz bir imzada bana yapabilirmisiniz baserb yazılı silkroad ile ilgili bisey olabilir Full Str blade nin hayranıyım bir full str blade characterin elindeki bladeye baserb yazılabilir :D

aynı sekilde birde avatar rica edebilirmiyim baserb yazılı yazı rahatca okunabilir simdiden tesekkur eder saygılarımı sunarım

NOT: bide bu imza ile avatarı nasıl alıcam bunuda yazarsanız sevinirim :)

Journalist

Aileden
baserb demiş ki:
imzanın nasıl yapıldıgını ogrenmek istiyorum bana ogretirseniz arkadaslara bende yardımcı olmaya calısırım yeterli vaktim var
eger ogretmek istemesseniz bir imzada bana yapabilirmisiniz baserb yazılı silkroad ile ilgili bisey olabilir Full Str blade nin hayranıyım bir full str blade characterin elindeki bladeye baserb yazılabilir :D
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=215&t=37187&sid=e2c584b89db9710cbbcb9b7f70829863

öğreneceğin yer burasıdır burdaki ayarları kafana göre kurcalayarak iyi işler çıkartabilirsin :wink1:

ps:çok boş kaldı burası ya :roll: akşam vaktim olursa isteklere bakarım :coffee:

ARK0 teşekkür ederimde kullandıgı programın tam adı ve versiyonu nedir indirdim 3 tane farklı cıktı

Yukarı Alt