Ya benden sonra yazanların ımzası yapılmıs benımkı yapılmamısgalatasarayfaruk demiş ki:galatasarayfaruk demiş ki:Ben İmzamdan Sıkıldım
Ben sevimli bir kediye güzel bi montajla hareketli 1imza+ona uygun bir avatar istiyorum
İstediğin imza hareketli olduğu için olabilir mi?galatasarayfaruk demiş ki:Ya benden sonra yazanların ımzası yapılmıs benımkı yapılmamısgalatasarayfaruk demiş ki:galatasarayfaruk demiş ki:Ben İmzamdan Sıkıldım
Ben sevimli bir kediye güzel bi montajla hareketli 1imza+ona uygun bir avatar istiyorum
- Resim Silinmiş.
[img]http://www.animerain.com/graphic/ava/84.jpg[/img]
birde imza yaptım beğenirsen kullankotakot demiş ki:Nalet olsun avatarımı kaybettim yok mu bana bir avatar yapıcak
http://i43.tinypic.com/242zakk.png
[ATTACH=full]26846[/ATTACH]
.gif yapmıyorumgalatasarayfaruk demiş ki:Ya benden sonra yazanların ımzası yapılmıs benımkı yapılmamısgalatasarayfaruk demiş ki:galatasarayfaruk demiş ki:Ben İmzamdan Sıkıldım
sanada böyle birşey yaptımbugra07 demiş ki:Banada imza yaparmısınız :/ Bi hatun olursa sevinirim Altada Buura Yazın lütfenn
[ATTACH=full]26849[/ATTACH]
bu gece veya yarın yaparımlazvegaz demiş ki:Arko bana da bir avatar yapabilrmisin Sagopanın bir resminde biraz ps kullanıp resmin sağ alt köşesine nick fln yazarsan çok sevinirim birde ona uygun bir avatar.Şimdiden teşekkürler.
baserb demiş ki:hehe benim ismimde bugra bunu alimde yedekde dursun ARK0 dokturuyorsun gene
Ben yapsam kullanır mısın?Lithium demiş ki:biri bana içinden nasıl geliyorsa hiç farketmez, bir imza yapabilir mi ?
wuuuhuuu helal olsun be sayemde baya geliştin bak buraları sana emanet ediyorum hem üyelere imza dağıt hemde geliştir kendini dahada^^SePPuKu demiş ki:Ben elimden geldiği kadar birşey yaptım buyur. Belki beğenip kullanırsın.
- Resim Silinmiş.
Kod:- Resim Silinmiş.
eline sağlık çok güzel olmuşSePPuKu demiş ki:Ben elimden geldiği kadar birşey yaptım buyur. Belki beğenip kullanırsın.
- Resim Silinmiş.
Ben birşey yapmıyorum ki Hem program basit ve eğitmenim süper. ^^ Beğenipte kullanılan birisi olursa bende arada yapmaya çalışırım.ARKO demiş ki:wuuuhuuu helal olsun be sayemde baya geliştin bak buraları sana emanet ediyorum hem üyelere imza dağıt hemde geliştir kendini dahada^^SePPuKu demiş ki:Ben elimden geldiği kadar birşey yaptım buyur. Belki beğenip kullanırsın.
- Resim Silinmiş.
Birşey değil. İmzayı beğenip kullanman yeterli.Lithium demiş ki:eline sağlık çok güzel olmuşSePPuKu demiş ki:Ben elimden geldiği kadar birşey yaptım buyur. Belki beğenip kullanırsın.
- Resim Silinmiş.