Bro'm sana zahmet bana sadece imza olarak Josie Maran'ı kullanarak (hayranıyım bu kadının :lol: ) bir imza hazırlayabilir misin.renk ağırlıklı olarak sarı,yeşil gibi olabilir,resmin güzel bir yerine de gangster yazılabilir.şimdiden teşekkür ederim.

banada siyah zemin üstüne koyu kırmızıyla grafit şeklinde BLACKANKAS yazarsanız sevinirim alt tarafındanda alevler yükselecek

GangsteR demiş ki:
Bro'm sana zahmet bana sadece imza olarak Josie Maran'ı kullanarak (hayranıyım bu kadının :lol: ) bir imza hazırlayabilir misin.renk ağırlıklı olarak sarı,yeşil gibi olabilir,resmin güzel bir yerine de gangster yazılabilir.şimdiden teşekkür ederim.
Buyur :curtain:

- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img18.imageshack.us/img18/5760/22903459.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Metallica Grubunun üstüne Charlatz yazılmasını istiyorum yazı şekli önemli değildir şimdiden teşekkürler :D

darkonder

Öğretiyorum
İyi günler ps unserler sizden bişey isticem bu benım sitede eski üyeliğim Yeni üyeliğim için imza isticem yapa bilirmisiniz?? istediğim 2 şey var imzanın üstünde DeJ@Vu yazsın bide Joker'in resimlerinden yaparsanız sevinirim.Şimdiden tşkerler.İyi çalışmalar...

Kardeşim banada bir imza yaparmısın

DEVIL_SHARK yazsın
9DG Glavie resmi koyabilirsen koy
Bide charın elinde olursa glavie sevinirim..
İşte siz yaparsınız anladın sen onu :thumbsup:

Yapsanızda yapmazsanızda şimdiden tesekürler

merhaba arkadaşlar öncelikle takım çalışmanıza hayran kaldım bana sizden bir imza ve avatar yapmanızı istiyorum.

İmza da sarışın bi bayanın fotoğrafı olabilir. Ağırlık renk beyaz olsun sarışın bayan olacağı için.

Ricam bu kadar ...

Şimdiden teşekkür ederim ...

Yukarı Alt