Sizden bir ricam olucak ... Ps bilenden Yeni yıla kadar Bana güzel bi logo yapabilirmi logoda sadece SL ve yeni yıl efektleri olucak.. Biliyorum forumda cok yeniyim ama forumunuz o kadar sıcak kanlı ınsanlarla kaplı ki kopmak mümkün deyil.. :) iyi forumlar hepinize :kalp:

Bende bi tane imza istiyorum avatırımdaki resmi imza olarak büyük bi şekilde arka planda siyah olarak olursa sevinirim.. Üstünede Dark Devil yazarsanız güzel olur şimdiden Thx....

Jigsaw ın kuklası olucak nickm yazıcak siyah ve carpıcı renkler agırlıklı olucak bakan sankı ıcıne gırıyormus gibi hissedicek duygularım bunlar aklımdakını yapıcagınza emınım sımdıden tsk ler sabırsızlıkla beklıyorum

Birde beyaz dolgun ısıklı bır yazı ile ''Live or die.Make your choice...'' yazıcak :)

banada bir tane yaparmısın güzel bişeyler nickim yazsın güzel bayan resmi olsum şimdiden teşekkürler

invaders

Bilgiliyim
İmzada ise Harry Kewell,Keita ve arda nin bulundugu güzel bi Galasataray imzasi Yapabilirmisiniz

Hatun,alkol & Rock'n Roll (Sex,drugs & Rock'n Roll üçlemesi) temalı bi imza yapabilir misin? Arka plan çok karanlık olmasın hafif griye kaçabilir ortaya güzel bişey çıkacağına inanıyorum :)

Kolay gelsin..

Unforgiven demiş ki:
Arkadaşlar burdan istenen imza isteklerine şuanlık bakamıyoruz, en az 250-300 kişi istiyor. Bunun için yeni bir sistem getireceğiz. Siz de rahatlayacaksınız biz de. Lütfen imza istemeyin.
:thumbsup:

Banada nickimin yazdığı arka planda Alessandra Ambrosio olduğu bi imza yaparsanız sevinirim :) Teşekkürler Şimdiden

mrb.
ben imzamda Xenophanes yazmasını istiyorum ve imzada andre dos santosun resmi olursa sevinirim avatardada aynı şekilde ^^ şimdiden teşekkürler renk tonu sarı lacivert tabikide ^^

haydi bakalım kendimi geliştirmek açısından artık burayla ben ilgileniyorum istek yapan kişiler renderi koyup hangi rek tonları vs. olacağını söylerse 30 dk içinde imzalarını alabilirler 8)

Arcadia teşekkrler ilgin için
Alessandra Ambrosio nin olduğu imza veya avatar yaparsan sevinirim siyah tonlarında olrsa süper olr :) Saol şimdiden =)

Arcadia demiş ki:
haydi bakalım kendimi geliştirmek açısından artık burayla ben ilgileniyorum istek yapan kişiler renderi koyup hangi rek tonları vs. olacağını söylerse 30 dk içinde imzalarını alabilirler 8)
bana bi imza yapsana haci :lol: :mrgreen: BoBo olsun gerisi senin yaraticiligina kalmis :thumbsup:

Yukarı Alt