- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar bu görsele biraz efekt vererek (istedıgınız gibi olur) Sol Üst veya sağ alt köşesine WildKing yazarak bir imza yaparmısınız?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Herkese yeniden merhaba arkadaşlar, şu tatil içerisinde olduğum zamanda bakıyorumda ne kadar çok imza isteği gelmiş. Tatil dönüşümde veya 1-2 hafta içerisinde 3g modemlerden alıyorum, isteklere son hız devam etmeye çalışıcağım... Herkese iyi extralar. :wink1:

Lrd

rank8
Metover demiş ki:
Herkese yeniden merhaba arkadaşlar, şu tatil içerisinde olduğum zamanda bakıyorumda ne kadar çok imza isteği gelmiş. Tatil dönüşümde veya 1-2 hafta içerisinde 3g modemlerden alıyorum, isteklere son hız devam etmeye çalışıcağım... Herkese iyi extralar. :wink1:
Hoş geldin kardeş.. Merhaba.. Umarım tatilin ii geçmiştir :) Biraz uğraşcaksın gibi gözüküyor şmdiden kolay gelsin .. Saol :) :P

NiGHTMaRe

Aileden
Metover demiş ki:
İlk sırada ben varım :twisted:

Lrd

rank8
Farketmez :) Bana beyaz tonlarında uzun kanatlı bi melek resmi olan avatar ve imza yapabilirmisin..Üstündede Er0s yazsın... Şimdiden teşekkürler...

Bu kadar istek varken seni yormak istemem ama hoş bir milla jovovich resimne NiGhTSTaLKeR
Aynı resme birde ispirli yazarsan çok memnun olurum hangisi hoşuma giderse onu kullanıcam rütbe rengime uygun olabilir renk tonuda :P

Takımı
Besiktas
Ooo bro hoşgeldin bana Lacivert renk ağırlıklı Lenneth yazılı bir imza yaparmısın? teşekkür ederim şimdiden :muck:

Pro

rank8
Acik renklerin Daha baskin oldugu, Guzel Bi asyali Hatuna Sahip Imza istiyorum senden Adas Simdiden tessekurler :)

Bu kadar istek varken seni yormak istemem ama hoş bir milla jovovich resmiyle imza&avatar oluşturup imzanın ütünede NightStalker yada Milla Jovovich yazarsan çok memnun olurum rütbe rengime uygun olabilir renk tonuda.Teşekürler şimdiden. :buddha:

Yukarı Alt