Arkadaşlar 1 hafta kadar izin istemek zorundayım sizden imzaları yine yetiştirmeye çalışıcam ama biraz daha beklemeniz gerek, bu hafta biraz ders alıp kendimi geliştirmek için 1 hafta kadar topic'te çok fazla aktif olamayacağım. İmzalar gün içerisinde yinede tamamlanacaktır.

Takımı
Galatasaray
Metover demiş ki:
Arkadaşlar 1 hafta kadar izin istemek zorundayım sizden imzaları yine yetiştirmeye çalışıcam ama biraz daha beklemeniz gerek, bu hafta biraz ders alıp kendimi geliştirmek için 1 hafta kadar topic'te çok fazla aktif olamayacağım. İmzalar gün içerisinde yinede tamamlanacaktır.
:buddha: :kalp:

Metover demiş ki:
Adam imza yapmaktan kendini geliştiremiyor :santa:

Metover demiş ki:
Buyur Makaramsuko;
- Resim Silinmiş.
Emeğine sağlık.Bu imzaya güzel bi çerçeve ekler misin ayyıldızlı makaramasuko yazısı çok büyük olmuş makara: ve arial değilde değişik bi yazı şekliyle yazar mısın küçülterek :thumbsup: çerçeveler misin ayyıldızlı şekilde. bekliyorum :rolleyes1: PS den çaksam senide yormam kusuruma bakma güzel olsun kalıcı olsun maksadım. cool2: :thumbsup:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

NiGHTMaRe

Aileden
Bro bende bir imza isitiyorum.Şöyle birkaç fikir;
Siyah olmalı
Limanerg yazcak yalnız L' nin alt çizgisi g ye kadar bir kılıç gibi uzayacak.
Süppo bir font
Ve de render olarak sexy bir poz.

ps:Aman siyah tonlu olsun resim

- Resim Silinmiş.
Buna Yakışacak tonda SoFToucH yazarsan sevinirim :muck:

SoFToucH demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Buna Yakışacak tonda SoFToucH yazarsan sevinirim :muck:
Meto meşgul galiba.Boş duruyor ben deneyeyim dedim :twisted:

Bende bir imza alabilirmıyım artık D.mod olduk Softtouck un da dediği gibi değişiklik zamanı . Bir asialı sexy bayan ve renkler Açık canlı renkler olsun aynı rengin turunde kapalı açık birşeylerde olabilir. Ve uygun bir kısmına CherryBrandy yazılırsa çok iyi olur.

Ps: Bilmıyorum bu bilgiler yeterlımıdır. :think:
Ps:2 Şimdiden teşekkürler..

Yukarı Alt