+ aynen broJanizaro demiş ki:mert bana bir imza ve avatar yaparmısın zevk olayını sana bırakıyorum :)
Metover demiş ki:Arkadaşlar 1 hafta kadar izin istemek zorundayım sizden imzaları yine yetiştirmeye çalışıcam ama biraz daha beklemeniz gerek, bu hafta biraz ders alıp kendimi geliştirmek için 1 hafta kadar topic'te çok fazla aktif olamayacağım. İmzalar gün içerisinde yinede tamamlanacaktır.
Adam imza yapmaktan kendini geliştiremiyorMetover demiş ki:Arkadaşlar 1 hafta kadar izin istemek zorundayım sizden imzaları yine yetiştirmeye çalışıcam ama biraz daha beklemeniz gerek, bu hafta biraz ders alıp kendimi geliştirmek için 1 hafta kadar topic'te çok fazla aktif olamayacağım. İmzalar gün içerisinde yinede tamamlanacaktır.
Very nice bro.Metover demiş ki:DaRKWaTcH Bitmiştir Hacım;
- Resim Silinmiş.
Emeğine sağlık.Bu imzaya güzel bi çerçeve ekler misin ayyıldızlı makaramasuko yazısı çok büyük olmuş ve arial değilde değişik bi yazı şekliyle yazar mısın küçülterek çerçeveler misin ayyıldızlı şekilde. bekliyorum PS den çaksam senide yormam kusuruma bakma güzel olsun kalıcı olsun maksadım.Metover demiş ki:Buyur Makaramsuko;
- Resim Silinmiş.
SoFToucH demiş ki:Dmod oldm imza lazım bi bakın ya
Meto meşgul galiba.Boş duruyor ben deneyeyim dedimSoFToucH demiş ki:- Resim Silinmiş.
Buna Yakışacak tonda SoFToucH yazarsan sevinirim
Mirage dostum hayranım sanaMirage demiş ki:Meto meşgul galiba.Boş duruyor ben deneyeyim dedimSoFToucH demiş ki:- Resim Silinmiş.
SoFToucH demiş ki:Mirage dostum hayranım sanaMirage demiş ki:Meto meşgul galiba.Boş duruyor ben deneyeyim dedimSoFToucH demiş ki:- Resim Silinmiş.