xFactoria demiş ki:xFactoria demiş ki:ben bir avatar birde imza istiyorum mumkun olursa renkler birbiriyle uyumlu olsun goze hos gozuksun avatarda bisi yazmasada olur imzada Factoria yazabilir gerisini size birakiyorum ama bana yakisacak bisey olursa onur duyarim :)soylemistim ama gormedin heralde bos oldugun zaman yaparsin sikintiya sokma kendini
DaRKWaTcH demiş ki:Metover topiclerde kaldı gözlerim
İmza istekleriniz için pm atmayın. Bu konuya yazın. Elbet ilgilenilecektir. ^^Fahmlugat demiş ki:Mert pm atmıştım.
yok baya ayrıntılı anlatmıştım o yüzden buraya yazmak yerine pm attım.Mopneet demiş ki:İmza istekleriniz için pm atmayın. Bu konuya yazın. Elbet ilgilenilecektir. ^^Fahmlugat demiş ki:Mert pm atmıştım.
Fahmlugat demiş ki:yok baya ayrıntılı anlatmıştım o yüzden buraya yazmak yerine pm attım.Mopneet demiş ki:İmza istekleriniz için pm atmayın. Bu konuya yazın. Elbet ilgilenilecektir. ^^Fahmlugat demiş ki:Mert pm atmıştım.
Metover demiş ki:xFactoria Bitmiştir Hacım; Bakın seçimleri bana bırakınca ne güzel şeyler çıkıyor
- Resim Silinmiş.
MakaramaSuko demiş ki:MakaramaSuko demiş ki:MakaramaSuko demiş ki:Kardeş,merhaba banada bir imza hazırlaya bilir misin, zahmet olmazsa.
Birde Hüseyin Nihal Atsızın fotoğrafının herhangi bir yerine bunu yazabilir misin ;
Hüseyin Nihal Atsız "Artık bu göklerden düşen yağmur bu
topraklarda feragat tohumlarını yeşertmiyor. Bunun sonu çok korkunç
olabilir."
Fotoğrafı
örneğin ;
http://okulweb.meb.gov.tr/67/01/482568/resimler/Atat%C3%BCrk/0-%20Atat%C3%BCrk%20400-359.jpg
Bu linkteki Gibi Bekliyorum kolay gelsin ...
ps : sol alt-veya üstüne nereye belirlersen artık nickimi küçük şekilde ekleyebilir misin .. bekliyorum
pls ^^
Avatar,xFactoria demiş ki:Metover demiş ki:xFactoria Bitmiştir Hacım; Bakın seçimleri bana bırakınca ne güzel şeyler çıkıyor
- Resim Silinmiş.Sagol Bide bunun avatarini rica edebilirmiyim