Takımı
Besiktas
TheNeasta demiş ki:
Spyware demiş ki:
TheNeasta demiş ki:
offff senin o ellerine sağlık canım kardeşim tam böyle birşey bekliyordum senden 1 numarasın
owww bro seninkide cuk oturmuş, Doktor doktora siz bi muayne edin birbirinizi :twisted: :headbang:
:mrgreen:

Bro aynen seninkide çok cix olmuş. Çok hoş.

Ps: MetoveR yapacakta hoş olmayacak :P
Tabi Canıııııııııııııııııım :headbang:

sağolasın :muck:

Bende bir imza istiyorum renk tonları rütbemin rengi ağırlıkta olsun Sagopa Kajmer veya Kolera olabilir birde en önemlisi normal imza değilde kare kare dağıl halde gibi bir tasarım olabilirse sevinirim eskilerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti...

Şimdiden teşekkürler...

Schweppes demiş ki:
Bende bir imza istiyorum renk tonları rütbemin rengi ağırlıkta olsun Sagopa Kajmer veya Kolera olabilir birde en önemlisi normal imza değilde kare kare dağıl halde gibi bir tasarım olabilirse sevinirim eskilerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti...

Şimdiden teşekkürler...

Mopneet

Schweppes demiş ki:
Schweppes demiş ki:

Şimdiden teşekkürler...
4 dk onca yazdığın mesajı tekrarlamanın mantığını anlayamadım ama neyse... :think:

Mopneet demiş ki:
Schweppes demiş ki:
Schweppes demiş ki:

Şimdiden teşekkürler...
4 dk onca yazdığın mesajı tekrarlamanın mantığını anlayamadım ama neyse... :think:
Anlatayım hemen şu yeni sayfanın başlangıcında Metover bak ne demiş ;
Metover demiş ki:
Yeni istekleri alalım 8)
Yeni sayfa olduğu için diğer sayfadaki yeni istekleri görmemiştir diye düşündüm nitekim doğru düşünmüşki Metover bütün istekleri bitirdim yeni istekleri alayım demiş. :thumbsup:

Burda isteklerimizin kabul görmesi için kaç kere istek yapmamız gerek onu anlamadım.2 oldu yazıyorum bu 3. olucak ama hala yanıt gelmedi.Sırf site yetkililerine çalışmayalım lütfen :muck:

MrHaci demiş ki:
Burda isteklerimizin kabul görmesi için kaç kere istek yapmamız gerek onu anlamadım.2 oldu yazıyorum bu 3. olucak ama hala yanıt gelmedi.Sırf site yetkililerine çalışmayalım lütfen :muck:

yanlış düşünüyosun ayrımcılık yapmıyor 05 Haz Cmt 2010, 11:10 tarihinde ÖM atmışım bizde bekliyoruz :wink1:

Smirnoff demiş ki:
MrHaci demiş ki:

yanlış düşünüyosun ayrımcılık yapmıyor 05 Haz Cmt 2010, 11:10 tarihinde ÖM atmışım bizde bekliyoruz :wink1:
Yalnış düşünme değil.Sadece tek birşey diye söyliyecem çünkü saçma bi sebebten dolayı tartışma yaratmak istmeiyorum.
Başka isteği olan varmı diye sorduğunda ben dahil bir kaç arkadaşımız daha istek yapmıştık.Aradan biraz zaman geçti saolsun 2 yada 3 arkadaşa verdi kendisi ( eline sağlık ).Sonra tekrar söyledi başka isteği olan varmı yoksa oyuna dönücem diye.Ben tekrar yazdım yine herhangi birşey gelmedi.Gözden kaçırmıştır desem 2 kere attım isteğimi.O yüzden böyle bir yorum yapma isteği duydum.Neyse fazla konuyu uzatmaya gerek yok :muck: :muck:

Bro bizde insanız robot değil dimi bizimde işlerimiz olabiliyor. İstekleri sırasıyla yapmaya çalışıyorum sorun haline getirmeyin lütfen.

Mopneet

Metover demiş ki:
Bro bizde insanız robot değil dimi bizimde işlerimiz olabiliyor. İstekleri sırasıyla yapmaya çalışıyorum sorun haline getirmeyin lütfen.
Tamam meto ya, adam güzelce söylemiş derdini. Tartışma yok.
Metover birazdan seninkini de halledecektir. Merak etme. ^^

MrHaci Bitmiştir Hacım, Biraz daha elit bir şeyler istemeniz dileğiyle...
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Metover demiş ki:
MrHaci Bitmiştir Hacım, Biraz daha elit bir şeyler istemeniz dileğiyle...
- Resim Silinmiş.
Çok teşekkür ederim Ellerine sağlık.Biraz tartışma gibi oldu onun içinde kusura bakma sadece söylemek istediklerimi dile getirdim :muck:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Metover demiş ki:
Hacım anlatmak istediklerini anlayamadım,daha düzgün bir istek versen
Tamam bro sen Sagopa Kajmer li veya güzel olmazsa herhangibir karakterli imza yaparmısın ama güzel olsun rengi rütbemin rengi ağarlıklı olursa sevinirim.

Schweppes demiş ki:
Metover demiş ki:
Hacım anlatmak istediklerini anlayamadım,daha düzgün bir istek versen
Tamam bro sen Sagopa Kajmer li veya güzel olmazsa herhangibir karakterli imza yaparmısın ama güzel olsun rengi rütbemin rengi ağarlıklı olursa sevinirim.
Oh tamamdır hacım sagopa kajmer gibi şahsiyetler imzalarda pek hoş durmuyor, güzelde olmuyor böyle şeyler daha çok hoşuma gidiyor dah iyi işler ortaya çıkıyor :muck:

Yukarı Alt