N0F3AR

Tanınıyorum
Hacım bana rica etsem imza yaparmısınız ps kullanmayı bilmiyorumda eğer zahmet edip yapıcak olursanız bursaspor amblemli yeşilli beyazlı imza ve avatar tercihimdir bide imzaya sunu yazarsanız sevinirim 5.büyük olmaya değil 4 büyük yalanına son vermeye geliyoruz. şimdiden teşekkürler linkleri pm ile veya bu baslık altından bekliyorum...

Üstünde Jessica Alba'nın sexy bir resmi olan imza / avatar yapabilirmisin :) şekill mekilli olsun lütfen, yaparsan.. şimdiden teşekkür ederim.

MakaramaSuko demiş ki:
Kardeş,merhaba banada bir imza hazırlaya bilir misin, zahmet olmazsa.
hüseyin Nihal Atsızın bulunduğu yanındada güzel bir sözünün olduğu imza hazırlayabilir misin..

örneğin ;
http://okulweb.meb.gov.tr/67/01/482568/resimler/Atat%C3%BCrk/0-%20Atat%C3%BCrk%20400-359.jpg

Bu linkteki Gibi Bekliyorum kolay gelsin ...
ps : sol alt-veya üstüne nereye belirlersen artık nickimi küçük şekilde ekleyebilir misin .. bekliyorum
konuyla ilgilenmiyo arkadaş sanırım

ben bir avatar birde imza istiyorum mumkun olursa renkler birbiriyle uyumlu olsun goze hos gozuksun avatarda bisi yazmasada olur imzada Factoria yazabilir gerisini size birakiyorum ama bana yakisacak bisey olursa onur duyarim :)

lnTerpoL

Bilgiliyim
Bende bir avatar ve birde imza istiyorum.
İmzada InTerpoL ve bir köşesindede ufak bir yazıyla Es-Lo0w yazarsa sevinirim.Renk konusuna gelince Arkaplan Parlayan lacivert tercihimdir.
İmza ise InTerpoL yazan herhangi bir resim üzerine olabilir.

Herkese hayırlı uğurlu olsun topicin bana devredilmesiyle yarından itibaren isteklerinizi alacağım, bu summer crash'te sitemizi rengarenk yapmak dileğiyle

Absence

Metover demiş ki:
Herkese hayırlı uğurlu olsun topicin bana devredilmesiyle yarından itibaren isteklerinizi alacağım, bu summer crash'te sitemizi rengarenk yapmak dileğiyle
Tospa devredene de teşekkür etsene
Ps:Metover benden referanslıdır
cool2:

Takımı
Besiktas
Bro zahmet olmazsa bende güzel bir imza-avatar istiyorum, tamamen sana bırakıyorum seninki gibi sade ve güzel birşeyler olabilir.

hmzsnmz demiş ki:
Absence demiş ki:
Metover demiş ki:
Tospa devredene de teşekkür etsene
Ps:Metover benden referanslıdır
cool2:
Seni sevmiiler bro :lol:
Siz beni sevmiimisiniz, sevenler :kalp: göndersinlerde bakalım 8)

lnTerpoL

Bilgiliyim
lnTerpoL demiş ki:
Bende bir avatar ve birde imza istiyorum.
İmzada InTerpoL ve bir köşesindede ufak bir yazıyla Es-Lo0w yazarsa sevinirim.Renk konusuna gelince Arkaplan Parlayan lacivert tercihimdir.
İmza ise InTerpoL yazan herhangi bir resim üzerine olabilir.
tekrardan belirtiyorum...

MakaramaSuko demiş ki:
MakaramaSuko demiş ki:
Kardeş,merhaba banada bir imza hazırlaya bilir misin, zahmet olmazsa.
hüseyin Nihal Atsızın bulunduğu yanındada güzel bir sözünün olduğu imza hazırlayabilir misin..

örneğin ;
http://okulweb.meb.gov.tr/67/01/482568/resimler/Atat%C3%BCrk/0-%20Atat%C3%BCrk%20400-359.jpg

Bu linkteki Gibi Bekliyorum kolay gelsin ...
ps : sol alt-veya üstüne nereye belirlersen artık nickimi küçük şekilde ekleyebilir misin .. bekliyorum
pls ^^

Yukarı Alt