Bende isteyebilirmiyim :oldie: :mrgreen:
Arka planda Silkroad Online'den Güzel bir görüntü olsun.
Sol Alt köşede Biraz büyük bir yazıyla ZSZC yazsın.
Sağ alt köşede Extraloob.com yazsın.
Sağ üst yada sol üst Köşeyede MrAnger yazarmısın.
Renk Seçimini sana bırakıyorum :muck:
Teşekkür ederim.İlgenen herkese summer1: summer1: :beer:

Bro senden bir ricam olucak.Basketbol hakkında olması tercihimdir.Genellikle yeşil ağırlıklı olsun ki yeni rengime yakışssın.Senden bir avatar birde imza istiyorum.Cevabını bekliyorum sevgilerimle ...
DaRKWaTcH

DaRKWaTcH demiş ki:
Bro senden bir ricam olucak.Basketbol hakkında olması tercihimdir.Genellikle yeşil ağırlıklı olsun ki yeni rengime yakışssın.Senden bir avatar birde imza istiyorum.Cevabını bekliyorum sevgilerimle ...
DaRKWaTcH
Hacım cevap beklemene gerek yok burda isteyen herkese yapıyorum 8)

Takımı
Besiktas
TheNeasta demiş ki:
offff senin o ellerine sağlık canım kardeşim tam böyle birşey bekliyordum senden 1 numarasın
owww bro seninkide cuk oturmuş, Doktor doktora siz bi muayne edin birbirinizi :twisted: :headbang:

bende istiyorum Asasins creed li birşeyler :D
mümkünse psd olarak yollayabilirmisin bi bakayım nasıl bu kadar iyi yapıyorsun :D (yeniyim psde )

Mopneet

TheNeasta demiş ki:
Spyware demiş ki:
TheNeasta demiş ki:
offff senin o ellerine sağlık canım kardeşim tam böyle birşey bekliyordum senden 1 numarasın
owww bro seninkide cuk oturmuş, Doktor doktora siz bi muayne edin birbirinizi :twisted: :headbang:
:mrgreen:

Bro aynen seninkide çok cix olmuş. Çok hoş.

Ps: MetoveR yapacakta hoş olmayacak :P
Artık MetoveR değil Metover. 8)

MrHaci demiş ki:
Bende isteyebilirmiyim :oldie: :mrgreen:
Arka planda Silkroad Online'den Güzel bir görüntü olsun lütfen.
Sol Alt köşede Biraz büyük bir yazıyla ZSZC yazsın.
Sağ alt köşede Extraloob.com yazsın.
Resmin güzel bir yerine MrAnger yazsın.
Renk Seçimini sana bırakıyorum :muck:
Teşekkür ederim.İlgenen herkese summer1: summer1: :beer:
Ben söylemiştim ama görmedin sanırım daral: daral:

Bende bir imza istiyorum arkadaşlar ama benim istediğim imza çok detaylı sizi çok yorcak bi imza.Acaba istediğim türden bi imza yapabilcek bi kişi bulabilcek miyim?

İmzanın etrafı çerçeveli olacak böle kalın siyah bi çerçeve.Yanlarda kullandığınız siyah şeritlede imzayı 2ye bölceksiniz.İmzanın sol tarafına güzel bi denize yürüyen hatun yerleştirip sağ tarafınada yaz meyvelerini koycaksınız kırmızı meyveler ağırlıkta böle kiraz vs. Sağ kısmına kenarınada dik olarak BrendiBelle yazarsanız tamamdır :)

Biliyorum çok detaylı bir imza ama böyle bir imzayı yapan kişi zaten bu sitede sadece güvenilirlik + ps bilgisiyle çok iyi yerlere gelecek kişidir o yüzden uğraşmanızı istiyorum :thumbsup: Şimdiden teşekkürler :beer:

Mopneet

BrendiBelle demiş ki:
Bende bir imza istiyorum arkadaşlar ama benim istediğim imza çok detaylı sizi çok yorcak bi imza.Acaba istediğim türden bi imza yapabilcek bi kişi bulabilcek miyim?

İmzanın etrafı çerçeveli olacak böle kalın siyah bi çerçeve.Yanlarda kullandığınız siyah şeritlede imzayı 2ye bölceksiniz.İmzanın sol tarafına güzel bi denize yürüyen hatun yerleştirip sağ tarafınada yaz meyvelerini koycaksınız kırmızı meyveler ağırlıkta böle kiraz vs. Sağ kısmına kenarınada dik olarak BrendiBelle yazarsanız tamamdır :)

Biliyorum çok detaylı bir imza ama böyle bir imzayı yapan kişi zaten bu sitede sadece güvenilirlik + ps bilgisiyle çok iyi yerlere gelecek kişidir o yüzden uğraşmanızı istiyorum :thumbsup: Şimdiden teşekkürler :beer:
Bir şey yapmaya çalışacağım ama hadi hayırlısı. ^^
Metover sen genede yap. :P

Yukarı Alt