Avasin

Mertten bi hemşireli imza avatar istedim 1aydır hala yapıyo
benimkini unutmadın demi broMetover demiş ki:Dünkü gecikmem için çok özür diliyorum imza istekleri alınmaya başladı teker teker yapıyorum şuan ^^
Hacım cevap beklemene gerek yok burda isteyen herkese yapıyorumDaRKWaTcH demiş ki:Bro senden bir ricam olucak.Basketbol hakkında olması tercihimdir.Genellikle yeşil ağırlıklı olsun ki yeni rengime yakışssın.Senden bir avatar birde imza istiyorum.Cevabını bekliyorum sevgilerimle ...
DaRKWaTcH
oww Shit Muhteşemsin hacımMetover demiş ki:Spyware Bitmiştir Hacım;
- Resim Silinmiş.
owww bro seninkide cuk oturmuş, Doktor doktora siz bi muayne edin birbiriniziTheNeasta demiş ki:offff senin o ellerine sağlık canım kardeşim tam böyle birşey bekliyordum senden 1 numarasın
Spyware demiş ki:owww bro seninkide cuk oturmuş, Doktor doktora siz bi muayne edin birbiriniziTheNeasta demiş ki:offff senin o ellerine sağlık canım kardeşim tam böyle birşey bekliyordum senden 1 numarasın
Artık MetoveR değil Metover.TheNeasta demiş ki:Spyware demiş ki:owww bro seninkide cuk oturmuş, Doktor doktora siz bi muayne edin birbiriniziTheNeasta demiş ki:offff senin o ellerine sağlık canım kardeşim tam böyle birşey bekliyordum senden 1 numarasın
Bro aynen seninkide çok cix olmuş. Çok hoş.
Ps: MetoveR yapacakta hoş olmayacak
Ben söylemiştim ama görmedin sanırımMrHaci demiş ki:Bende isteyebilirmiyim
Arka planda Silkroad Online'den Güzel bir görüntü olsun lütfen.
Sol Alt köşede Biraz büyük bir yazıyla ZSZC yazsın.
Sağ alt köşede Extraloob.com yazsın.
Resmin güzel bir yerine MrAnger yazsın.
Renk Seçimini sana bırakıyorum
Teşekkür ederim.İlgenen herkese
Bir şey yapmaya çalışacağım ama hadi hayırlısı. ^^BrendiBelle demiş ki:Bende bir imza istiyorum arkadaşlar ama benim istediğim imza çok detaylı sizi çok yorcak bi imza.Acaba istediğim türden bi imza yapabilcek bi kişi bulabilcek miyim?
İmzanın etrafı çerçeveli olacak böle kalın siyah bi çerçeve.Yanlarda kullandığınız siyah şeritlede imzayı 2ye bölceksiniz.İmzanın sol tarafına güzel bi denize yürüyen hatun yerleştirip sağ tarafınada yaz meyvelerini koycaksınız kırmızı meyveler ağırlıkta böle kiraz vs. Sağ kısmına kenarınada dik olarak BrendiBelle yazarsanız tamamdır :)
Biliyorum çok detaylı bir imza ama böyle bir imzayı yapan kişi zaten bu sitede sadece güvenilirlik + ps bilgisiyle çok iyi yerlere gelecek kişidir o yüzden uğraşmanızı istiyorum Şimdiden teşekkürler