Metover demiş ki:
Schweppes demiş ki:
Metover demiş ki:
Hacım anlatmak istediklerini anlayamadım,daha düzgün bir istek versen
Tamam bro sen Sagopa Kajmer li veya güzel olmazsa herhangibir karakterli imza yaparmısın ama güzel olsun rengi rütbemin rengi ağarlıklı olursa sevinirim.
Oh tamamdır hacım sagopa kajmer gibi şahsiyetler imzalarda pek hoş durmuyor, güzelde olmuyor böyle şeyler daha çok hoşuma gidiyor dah iyi işler ortaya çıkıyor :muck:

Hacım banada http://img102.imageshack.us/i/scarface4nw6.jpg/ bu linktekini uygun bir renkle yaparsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Metover demiş ki:
Schweppes demiş ki:
Metover demiş ki:
Hacım anlatmak istediklerini anlayamadım,daha düzgün bir istek versen
Tamam bro sen Sagopa Kajmer li veya güzel olmazsa herhangibir karakterli imza yaparmısın ama güzel olsun rengi rütbemin rengi ağarlıklı olursa sevinirim.
Oh tamamdır hacım sagopa kajmer gibi şahsiyetler imzalarda pek hoş durmuyor, güzelde olmuyor böyle şeyler daha çok hoşuma gidiyor dah iyi işler ortaya çıkıyor :muck:
Tamam bro nasıl güzel oluyorsa öyle yap. :muck:

xFactoria demiş ki:
ben bir avatar birde imza istiyorum mumkun olursa renkler birbiriyle uyumlu olsun goze hos gozuksun avatarda bisi yazmasada olur imzada Factoria yazabilir gerisini size birakiyorum ama bana yakisacak bisey olursa onur duyarim :)
soylemistim ama gormedin heralde bos oldugun zaman yaparsin sikintiya sokma kendini :thumbsup: :beer:

Yukarı Alt