başka adam tanımıyom Embarassed
8d garment glavie li char imzası istemişsin ama 10 kere söyledik char imzası istiyorsanız charın ss lerini kendiniz koyacaksınızhitful demiş ki:Hocam bizim imza ne oldu yaw arkadan gelen kaynak yapıo
ben yaparım istersen ama 8dg garmentli adamı senin bulman lazımmavi demiş ki:evt nuker tr ben ıstıom Wink sey bende 8dg garment ıtemlı adam warmı dıye sorayım once eer warsa yaparmısın 8 dgree buz falan yaparsın Arrow eger yoksa
artık elınden ne gelırse sılahlı adamda olur cellada olur sey ne yaparsan ama
DarK_SainT koyarmısın (BiLMeyeNLer,SainT AziZ DeMeK)sımdıden cok tesekur ederım sana nuk sımıden extraokk extraokk
sana 1 sayfa öncesinde imza yaptım,demekki fazla takan biz değiliz sensin Evil or Very Madhitful demiş ki:Jason Ben bir istekte bulunmuştum fazla takan olmadı senin silahlı adamı benim için dizayn edermisin?? benim imzam için kullanırmısın??
farketmezz extraokkJasonWalker demiş ki:ben yaparım istersen ama 8dg garmentli adamı senin bulman lazımmavi demiş ki:evt nuker tr ben ıstıom Wink sey bende 8dg garment ıtemlı adam warmı dıye sorayım once eer warsa yaparmısın 8 dgree buz falan yaparsın Arrow eger yoksa
DarK_SainT koyarmısın (BiLMeyeNLer,SainT AziZ DeMeK)sımdıden cok tesekur ederım sana nuk sımıden extraokk extraokk
silahlı adam var bende Wink
ok yapıyorum bi tane :)mavi demiş ki:farketmezz extraokkJasonWalker demiş ki:ben yaparım istersen ama 8dg garmentli adamı senin bulman lazımmavi demiş ki:evt nuker tr ben ıstıom Wink sey bende 8dg garment ıtemlı adam warmı dıye sorayım once eer warsa yaparmısın 8 dgree buz falan yaparsın Arrow eger yoksa
silahlı adam var bende Wink
eldorado