ama nasıl süper deminuk3r_tr demiş ki:keşke bende bu kadar kısa zamanda yapabilsem Crying or Very sad bu ram yüzünden oyuna da giremiom bi de int im bi donuo hemen ölüom
Biz kısa zamanda yapamyız nuker. Çünki biz dekopeyi kendimiz yapıyoruz onlar hazır kullanıyorlar.. İşte farkımız bu extraokknuk3r_tr demiş ki:keşke bende bu kadar kısa zamanda yapabilsem Crying or Very sad bu ram yüzünden oyuna da giremiom bi de int im bi donuo hemen ölüom
yoo valla kısa sürmesin diye kendim kestimRonin demiş ki:Biz kısa zamanda yapamyız nuker. Çünki biz dekopeyi kendimiz yapıyoruz onlar hazır kullanıyorlar.. İşte farkımız bu extraokknuk3r_tr demiş ki:keşke bende bu kadar kısa zamanda yapabilsem Crying or Very sad bu ram yüzünden oyuna da giremiom bi de int im bi donuo hemen ölüom
ya yorum yapsana nasıl olmuşnuk3r_tr demiş ki:evt bi de o var =)
aynı render bendede var hem kendin kessen sağ kanadının ucu kesik olmazdıJasonWalker demiş ki:yoo valla kısa sürmesin diye kendim kestimRonin demiş ki:Biz kısa zamanda yapamyız nuker. Çünki biz dekopeyi kendimiz yapıyoruz onlar hazır kullanıyorlar.. İşte farkımız bu extraokknuk3r_tr demiş ki:keşke bende bu kadar kısa zamanda yapabilsem Crying or Very sad bu ram yüzünden oyuna da giremiom bi de int im bi donuo hemen ölüom
Photoshopa 2 hafta önce başlayan biri bu kadar temiz dekope yapamaz yemeyelim birbirmiziJasonWalker demiş ki:yoo valla kısa sürmesin diye kendim kestimRonin demiş ki:Biz kısa zamanda yapamyız nuker. Çünki biz dekopeyi kendimiz yapıyoruz onlar hazır kullanıyorlar.. İşte farkımız bu extraokknuk3r_tr demiş ki:keşke bende bu kadar kısa zamanda yapabilsem Crying or Very sad bu ram yüzünden oyuna da giremiom bi de int im bi donuo hemen ölüom
pen lemi kestin?JasonWalker demiş ki:orda yazı vardı onu almadan kestim ama bende onu diyom kendim kestim diye
yok magnetic lasso ilePennywise demiş ki:pen lemi kestin?JasonWalker demiş ki:orda yazı vardı onu almadan kestim ama bende onu diyom kendim kestim diye
okadar ince kıvrımları yakalayamaz hazır render de kurtulJasonWalker demiş ki:yok magnetic lasso ilePennywise demiş ki:pen lemi kestin?JasonWalker demiş ki:orda yazı vardı onu almadan kestim ama bende onu diyom kendim kestim diye
hadi buseferlik öyle olsunJasonWalker demiş ki:ya hazır render da yazıyı almadan yaptım ve onun için kestim ya
bana skateboard lı bişey istediğini söylemedinburakkonyar demiş ki:imza içn penny teşekkürler ama skateboardlu bişeyler yapamazmıydın veya silkroad la ilgli bunu içn tşkkürler sağol eline sağlık ama skateboardlu yapabilirsen bitane daha sewinirim teşekkürler extraokk
ok ama harbi kestim ya yazı almamak için yazının etrafından dolandım .. nası olsa transparentPennywise demiş ki:hadi buseferlik öyle olsunJasonWalker demiş ki:ya hazır render da yazıyı almadan yaptım ve onun için kestim ya