Mojito

takıl kafana göre :) gören O o desin de :D bende acil cs 5 kullanmaya başlayım :)

siyahcani demiş ki:
Selamın Aleyküm

KaRMaŞa İsimli Face Sayfamız İçin Bir Banner İsteğinde Bulunucaktım Sayfamız Yeni Fakat Yedek Sayfamız İle Kısa Zamanda Büyütücez Grafik Konusunda Sizlerin Yardımlarını Bekliyorum 2 3 Tane Boyuna Bir Resim Yapa Bilirseniz Sevinirim Birisi Biraz Erotik Ola Bilirse İyi Olur

Saylarımız

http://www.facebook.com/pages/KaRMa%C5%9Ea/169555856430041
http://www.facebook.com/pages/KaRMa%C5%9Ea/169555856430041#!/facepatlama

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim Bu Arada Hotfile Premium İhtiyacı Olan Arkadaşlarımız Pm Ata Bilirse Şifrelerini Deyiştirmemek Kaydıyla Hediye Ede Bilirim.
Bunun için konu aç daha iyi olur burası sadece forum için imza bölümü. :thumbsup:

siyahcani demiş ki:
Konuş Açmak Gereksiz Olur Daha Önce Sağolsun Burdan Yardımcı Olmuşlardı Arkadaşlar O Yüzden Buraya Yazdım.
Buraya genelde imza isteyenler giriyor.Ama sen konu açarsan konu aktif başlıklarda görünür.Anlayanlar ordan girip yardımcı olurlar. :thumbsup:

Selam yeni nicime uygun guzl hatunlu bir avatar we imza istiyroum şimdiden tesskurler kırmız ve siyah mavi renkler tonları kullanılarak olursa iyi olur şimdiden saol :)

Kriptex ten istedim afk heralde yapmadı buraya da açayım başlığı

Resimde açıklamaları verdim aşşada
sade kahverengi derken acık kahverenginin etrafında siyah cerceve varya orası yani siyah cizgiyi kopar ordan aşşayada Mr Perfect yaz tmm dır.
- Resim Silinmiş.

Buda orjinal kirlenmemiş hali lütfen imzayı kaydederken jpg yapma görüntüsü kötü oluyor.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Banada arkada Adriana Lima olacak şekilde resmin üstüne veya yanına Adriana.Lima yazarmısınız lütfen?

Öncelikle işinizde başarılar diliyorum güzel çalışmalar meydana getirmişsiniz gözlemlediğim kadarıyla benim isteğim:
Nickime layik bi imza FANTEZİ TANRISI :)

Yukarı Alt