Beğenirsen kullan ^^ ( _ ' yi bilerek koymadım çok dandik duruyor )qUatRoom_ demiş ki:Ustam bnde ezio auditorenin imzasini istiyorum ustunede qUatRoom_ yazarsak bomba olur guveniyorum senin zevkine
Beğenirsen kullan ^^ ( _ ' yi bilerek koymadım çok dandik duruyor )qUatRoom_ demiş ki:Ustam bnde ezio auditorenin imzasini istiyorum ustunede qUatRoom_ yazarsak bomba olur guveniyorum senin zevkine
Sen tabikide ^^RigorMortis demiş ki:Kİmmiş o yeni ps user
Benim hoşuma gitmedi sade daha güzel duruyor ama yinede senin kararın ^^qUatRoom_ demiş ki:çok tşkkür ederim heartbeat lakin bu yaptıgının bide _ lisini yapabilirmisin rica etsem ?? nickte var imzada yok pek hoş durmadı ama bomba olmuş :)
HeartBeat demiş ki:Sen tabikide ^^RigorMortis demiş ki:Kİmmiş o yeni ps user
Bnde istiyrm bi tane mümkünseRigorMortis demiş ki:Yönetim özel imzalar gece hazırlanacak Geceyi Bekleyelimmm
Benim imza gayette iyi şuan.Addicted demiş ki:Şu upsring noobiesine benden bi imza yapsana
Az önce nick yazmıyoduUprising demiş ki:Benim imza gayette iyi şuan.Addicted demiş ki:Şu upsring noobiesine benden bi imza yapsana
evet ama düzeltmişAddicted demiş ki:Az önce nick yazmıyoduUprising demiş ki:Benim imza gayette iyi şuan.Addicted demiş ki:Şu upsring noobiesine benden bi imza yapsana
gece burdayım :)Misery demiş ki:Bnde istiyrm bi tane mümkünseRigorMortis demiş ki:Yönetim özel imzalar gece hazırlanacak Geceyi Bekleyelimmm