Banada üzerinde SiriusBlack yazan bi imza yaparsanız sevinirim arkadaşlar.Tercih size kalmış siyah ağırlıklı olursa sevinirim :)

Benim imzama benzer birşeyler istiyorum yapabilirseniz :)
Karılı-kızlı , fazla ahlaka mugayir olmayan birşey yaparsanız sevinirim ^^
Rinoritze yazmasını istiyorum , extraloob falan da yazarsanız ek olarak , iyi olur diyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum :)

+Dejavu+

Bilgiliyim
Bana şöyle kıyağından Nihal Atsızın bulunduğu güzel bi imza ile avatar yapabilir misin.

+Dejavu+

Bilgiliyim
CappaBaron demiş ki:
High_Blank demiş ki:
Bana şöyle kıyağından Nihal Atsızın bulunduğu güzel bi imza ile avatar yapabilir misin.
siyasi görüş içeren imzalar yapmıyorum malesef
siyasi görüş değil , Atsız siyasetçide değil lütfen bilgilenelim. :rolleyes1:
ps: Şöyle söyleyim edebiyat hocalarının ( üni,lise) kaynakta ilk ona baktığını söyleyebilirim.

Bana Lewis Hamilton'un aracının yanında olduğu güzel bir imza yapabilirmisiniz? Mümkünse Mc Laren de yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.

A

Anonymous

Guest
High_Blank demiş ki:
CappaBaron demiş ki:
High_Blank demiş ki:
siyasi görüş içeren imzalar yapmıyorum malesef
ps: Şöyle söyleyim edebiyat hocalarının ( üni,lise) kaynakta ilk ona baktığını söyleyebilirim.
walla hacım ben tanımam etmem ama google amcaya sordum biraz siyasi görüş içerdigini düşündüm farklı bir imza istersen yaparım

A

Anonymous

Guest
xEMREx demiş ki:
Bana Lewis Hamilton'un aracının yanında olduğu güzel bir imza yapabilirmisiniz? Mümkünse Mc Laren de yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.

imzalarım biraz acemi geliştiriyorum kendimi kusura bakmayın

+Dejavu+

Bilgiliyim
walla hacım ben tanımam etmem ama google amcaya sordum biraz siyasi görüş içerdigini düşündüm farklı bir imza istersen yaparım
millet yapıyor uyarmıyorsunda sonradan yapılcaklara önlemmi alıyorsun anlamadımki problem değil tarihini bilmeyen adam çok gördüm makara:

+Dejavu+

Bilgiliyim
CappaBaron demiş ki:
xEMREx demiş ki:

Aracının yanında olduğu güzel bi imza demiş Mc Laren :thumbsup:

A

Anonymous

Guest
High_Blank demiş ki:
millet yapıyor uyarmıyorsunda sonradan yapılcaklara önlemmi alıyorsun anlamadımki problem değil tarihini bilmeyen adam çok gördüm makara:
walla adamın kim oldugu beni ilgilendirmez ben yeteri kadar tarihimi iyi bilirim ben kimseyede önlem almıyorum başkası yapabilir koyabilirsinde beni ilgilendirmez ama ben o tarz imzaları yapmıyorum

A

Anonymous

Guest
High_Blank demiş ki:
CappaBaron demiş ki:
xEMREx demiş ki:

warsa bu adamın aracının yanında verdigi bir poz versinler yapayım emeğe saygı göstereceksin bunu uygun buldum yaptım beğenmeyen kullanmaz

Aracının yanında olduğu güzel bi imza demiş Mc Laren :thumbsup:[/quote]
warsa bu adamın aracının yanında verdigi bir poz versinler yapayım emeğe saygı göstereceksin bunu uygun buldum yaptım beğenmeyen kullanmaz[/quote]

Olsun dostum önemli değil o kadar..Teşekkür ederim emeğin için.Ben sana özelden resmini göndereyim o şekilde yapabilir misin ?

A

Anonymous

Guest
xEMREx demiş ki:
warsa bu adamın aracının yanında verdigi bir poz versinler yapayım emeğe saygı göstereceksin bunu uygun buldum yaptım beğenmeyen kullanmaz[/quote]

Olsun dostum önemli değil o kadar..Teşekkür ederim emeğin için.Ben sana özelden resmini göndereyim o şekilde yapabilir misin ?[/quote]
tabi neden olmasın

Yukarı Alt