hipertansiyon09 demiş ki:Frankie SandFord'un avatar ve imzasını yapabilrmsnz? Açık saçık olmasın
JusTaGame demiş ki:istanbul resmi veya bogaz resmini yapabilirmisiniz bana reca etsem
Sandalyemden kalktım ayakta alkışlıyorum teşekkur ettim :)CappaBaron demiş ki:JusTaGame demiş ki:istanbul resmi veya bogaz resmini yapabilirmisiniz bana reca etsem
buyur bakalım
JusTaGame demiş ki:Sandalyemden kalktım ayakta alkışlıyorum teşekkur ettim :)CappaBaron demiş ki:JusTaGame demiş ki:istanbul resmi veya bogaz resmini yapabilirmisiniz bana reca etsem
buyur bakalım
siyasi görüş içeren imzalar yapmıyorum malesefHigh_Blank demiş ki:Bana şöyle kıyağından Nihal Atsızın bulunduğu güzel bi imza ile avatar yapabilir misin.
siyasi görüş değil , Atsız siyasetçide değil lütfen bilgilenelim.CappaBaron demiş ki:siyasi görüş içeren imzalar yapmıyorum malesefHigh_Blank demiş ki:Bana şöyle kıyağından Nihal Atsızın bulunduğu güzel bi imza ile avatar yapabilir misin.
walla hacım ben tanımam etmem ama google amcaya sordum biraz siyasi görüş içerdigini düşündüm farklı bir imza istersen yaparımHigh_Blank demiş ki:siyasi görüş değil , Atsız siyasetçide değil lütfen bilgilenelim.CappaBaron demiş ki:siyasi görüş içeren imzalar yapmıyorum malesefHigh_Blank demiş ki:Bana şöyle kıyağından Nihal Atsızın bulunduğu güzel bi imza ile avatar yapabilir misin.
ps: Şöyle söyleyim edebiyat hocalarının ( üni,lise) kaynakta ilk ona baktığını söyleyebilirim.
xEMREx demiş ki:Bana Lewis Hamilton'un aracının yanında olduğu güzel bir imza yapabilirmisiniz? Mümkünse Mc Laren de yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.
siyasi görüş değil , Atsız siyasetçide değil lütfen bilgilenelim.
ps: Şöyle söyleyim edebiyat hocalarının ( üni,lise) kaynakta ilk ona baktığını söyleyebilirim.
millet yapıyor uyarmıyorsunda sonradan yapılcaklara önlemmi alıyorsun anlamadımki problem değil tarihini bilmeyen adam çok gördümwalla hacım ben tanımam etmem ama google amcaya sordum biraz siyasi görüş içerdigini düşündüm farklı bir imza istersen yaparım
Aracının yanında olduğu güzel bi imza demiş Mc LarenCappaBaron demiş ki:xEMREx demiş ki:Bana Lewis Hamilton'un aracının yanında olduğu güzel bir imza yapabilirmisiniz? Mümkünse Mc Laren de yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.
imzalarım biraz acemi geliştiriyorum kendimi kusura bakmayın
walla adamın kim oldugu beni ilgilendirmez ben yeteri kadar tarihimi iyi bilirim ben kimseyede önlem almıyorum başkası yapabilir koyabilirsinde beni ilgilendirmez ama ben o tarz imzaları yapmıyorumHigh_Blank demiş ki:siyasi görüş değil , Atsız siyasetçide değil lütfen bilgilenelim.
ps: Şöyle söyleyim edebiyat hocalarının ( üni,lise) kaynakta ilk ona baktığını söyleyebilirim.millet yapıyor uyarmıyorsunda sonradan yapılcaklara önlemmi alıyorsun anlamadımki problem değil tarihini bilmeyen adam çok gördümwalla hacım ben tanımam etmem ama google amcaya sordum biraz siyasi görüş içerdigini düşündüm farklı bir imza istersen yaparım
warsa bu adamın aracının yanında verdigi bir poz versinler yapayım emeğe saygı göstereceksin bunu uygun buldum yaptım beğenmeyen kullanmazHigh_Blank demiş ki:Aracının yanında olduğu güzel bi imza demiş Mc LarenCappaBaron demiş ki:xEMREx demiş ki:Bana Lewis Hamilton'un aracının yanında olduğu güzel bir imza yapabilirmisiniz? Mümkünse Mc Laren de yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.
imzalarım biraz acemi geliştiriyorum kendimi kusura bakmayın
warsa bu adamın aracının yanında verdigi bir poz versinler yapayım emeğe saygı göstereceksin bunu uygun buldum yaptım beğenmeyen kullanmaz[/quote]xEMREx demiş ki:Aracının yanında olduğu güzel bi imza demiş Mc Laren