Oldumu hocam ?Melodih demiş ki:Bir arkadaş güzel bir avatar yapsın bana İçinde Güzel bir manken Birde nick'im geçsin tamam
Oldumu hocam ?Melodih demiş ki:Bir arkadaş güzel bir avatar yapsın bana İçinde Güzel bir manken Birde nick'im geçsin tamam
o anki ruh halim İlhamım :)Avasin demiş ki:Şuna gölge çerçevesi atarsan daha hoş olur. Böyle makasla kesilmiş kağıda benziyor biraz.Always demiş ki:@Duygusuzz
Hermaphros demiş ki:Biride çıkıp ;
Al Gökhan buda senin imzan,buyur demiyor ki.
yükseklik tamamda genişlik için diyorum ben 350 yerine 400 falan daha hoş duruyor öyle resim kurtarmayınca 350 anca oluyorAlways demiş ki:Duygusuzz demiş ki:Hacım bu fotoğrafla imza yapmak için baya uğraştım daha böylesi çıkmadıAlways demiş ki:@Duygusuzz
Ps:Boyutu biraz küçük gibi değilmi (Uzatıncada çözünürlük kayıyor )
normal imza boyutları bunlardır gerisi forumun düzenini bozar hocam
Biraz Geniş , Büyük olsa Cok iyi olur Birde Sexy Birşey KoyAlways demiş ki:Oldumu hocam ?
hocam kızlar konusunda demee ??? yanı body ci kızlar ?????sweetCHIEF demiş ki:bende istiyorum artik bir imza-avatar musait olursan eger, bodybuilding temasi icinde bir imzada bana yapar misin
Buyrun hocamLeft Behind demiş ki:banada avatar ve sağlam imza olursa sevinirim.
Rock ve Dubstep müzik dinlerim bunlara uygun bişiler yaparsanız minnettar kalırım size photoshopcu arkadaşlar :)
Always demiş ki:Buyrun hocamLeft Behind demiş ki:banada avatar ve sağlam imza olursa sevinirim.
Rock ve Dubstep müzik dinlerim bunlara uygun bişiler yaparsanız minnettar kalırım size photoshopcu arkadaşlar :)
yok yok bildigin erkek olsun hacim oda yanlis anlasilmasin, kiz olmasindan iyidir. #fulltimetobuilding!!Always demiş ki:hocam kızlar konusunda demee ??? yanı body ci kızlar ?????sweetCHIEF demiş ki:bende istiyorum artik bir imza-avatar musait olursan eger, bodybuilding temasi icinde bir imzada bana yapar misin
en güzel tatlı kız senın imzandakı amca bence : DCooL AngeL demiş ki:Hacım boş zamanında banada şöle içinde tatlı bir kız olan avatar ve imza yaparsan sevinirim çok seksi olmasına gerek yok sadece tatlı ve çekici bir kız olması kafi :)
ahahahahahaAlways demiş ki:en güzel tatlı kız senın imzandakı amca bence : DCooL AngeL demiş ki:Hacım boş zamanında banada şöle içinde tatlı bir kız olan avatar ve imza yaparsan sevinirim çok seksi olmasına gerek yok sadece tatlı ve çekici bir kız olması kafi :)
ne olum bodyci adama boylesi yakisirDuygusuzz demiş ki:@sweetCHIEF