Takımı
Besiktas
Always demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
Always demiş ki:
Hacım bu fotoğrafla imza yapmak için baya uğraştım daha böylesi çıkmadı :D
Ps:Boyutu biraz küçük gibi değilmi :think: (Uzatıncada çözünürlük kayıyor daral: )

normal imza boyutları bunlardır gerisi forumun düzenini bozar hocam [horny21 :rolleyes1:
yükseklik tamamda genişlik için diyorum ben 350 yerine 400 falan daha hoş duruyor öyle resim kurtarmayınca 350 anca oluyor :D

Takımı
Besiktas
bende istiyorum artik bir imza-avatar musait olursan eger, bodybuilding temasi icinde bir imzada bana yapar misin :D

Takımı
Besiktas
banada avatar ve sağlam imza olursa sevinirim.

Rock ve Dubstep müzik dinlerim bunlara uygun bişiler yaparsanız minnettar kalırım size photoshopcu arkadaşlar :)

sweetCHIEF demiş ki:
bende istiyorum artik bir imza-avatar musait olursan eger, bodybuilding temasi icinde bir imzada bana yapar misin :D
hocam kızlar konusunda demee ??? yanı body ci kızlar ?????

Left Behind demiş ki:
banada avatar ve sağlam imza olursa sevinirim.

Rock ve Dubstep müzik dinlerim bunlara uygun bişiler yaparsanız minnettar kalırım size photoshopcu arkadaşlar :)
Buyrun hocam

Takımı
Seçiniz...
Hacım boş zamanında banada şöle içinde tatlı bir kız olan avatar ve imza yaparsan sevinirim çok seksi olmasına gerek yok sadece tatlı ve çekici bir kız olması kafi :)

Takımı
Besiktas
Always demiş ki:
sweetCHIEF demiş ki:
hocam kızlar konusunda demee ??? yanı body ci kızlar ?????
yok yok bildigin erkek olsun hacim oda yanlis anlasilmasin, kiz olmasindan iyidir. #fulltimetobuilding!!

CooL AngeL demiş ki:
Hacım boş zamanında banada şöle içinde tatlı bir kız olan avatar ve imza yaparsan sevinirim çok seksi olmasına gerek yok sadece tatlı ve çekici bir kız olması kafi :)
en güzel tatlı kız senın imzandakı amca bence :D : D biggrint1 biggrint1

Takımı
Besiktas
Always demiş ki:
CooL AngeL demiş ki:
en güzel tatlı kız senın imzandakı amca bence :D : D biggrint1 biggrint1
ahahahahaha makara: makara:

Yukarı Alt