CooL AngeL demiş ki:Hacım boş zamanında banada şöle içinde tatlı bir kız olan avatar ve imza yaparsan sevinirim çok seksi olmasına gerek yok sadece tatlı ve çekici bir kız olması kafi :)
hocam
CooL AngeL demiş ki:Hacım boş zamanında banada şöle içinde tatlı bir kız olan avatar ve imza yaparsan sevinirim çok seksi olmasına gerek yok sadece tatlı ve çekici bir kız olması kafi :)
Aceleye geldi hocamsweetCHIEF demiş ki:yok yok bildigin erkek olsun hacim oda yanlis anlasilmasin, kiz olmasindan iyidir. #fulltimetobuilding!!Always demiş ki:hocam kızlar konusunda demee ??? yanı body ci kızlar ?????sweetCHIEF demiş ki:bende istiyorum artik bir imza-avatar musait olursan eger, bodybuilding temasi icinde bir imzada bana yapar misin
Melodih demiş ki:Hacım banada yaparsan sevinirim imza avatar tatlı kız olsun yeter..
cikarmisin disariLemonade demiş ki:2012'nin en güzel imzası bende
sweetCHIEF demiş ki:bende istiyorum artik bir imza-avatar musait olursan eger, bodybuilding temasi icinde bir imzada bana yapar misin
ahaha basariya giden yolda gibi gorunuyorLeft Behind demiş ki:sweetCHIEF demiş ki:bende istiyorum artik bir imza-avatar musait olursan eger, bodybuilding temasi icinde bir imzada bana yapar misin
hacım photoscape ile bu kadar bişey yapabildim.Bodybuilding ile pek ilgisi yok ama ..
ilk sira benim yimrihlarimAlways demiş ki:eve gittiğimde ilgileneceğim.
oo amma hamaratizTWEETY demiş ki:Ben yaparım birazdan ^^
arkadaşlar şununla da bir ilgilensenizNervous demiş ki:Beyler musait biri varsa
şu resme; "Lord of the League Of Legends"
yazabilir mi ?