Aynen böyle ustam imza için çok teşekkür ediyorum eline emeğine sağlık :)) İyi forumlar...Lordzek demiş ki:@PhyLosHopia
Aynen böyle ustam imza için çok teşekkür ediyorum eline emeğine sağlık :)) İyi forumlar...Lordzek demiş ki:@PhyLosHopia
PhyLosHopia demiş ki:Aynen böyle ustam imza için çok teşekkür ediyorum eline emeğine sağlık :)) İyi forumlar...Lordzek demiş ki:@PhyLosHopia
Yazdım ya "Şu" lara tıklaLordzek demiş ki:
Yazdım ya "Şu" lara tıkla [/quote]Pandemc demiş ki:Arabalı bir şey mi istiyorsun yani?
Arabanın modeli falan verirmsin lütfen
hacım süper olmuş teşekkürler eline sağlıkLordzek demiş ki:@skyline16
Yarını bekleyeceksin bro çok yorgunum Tek Ps user ben değilim diğer arkadaşlarım nerede?HaMulo demiş ki:Hellooa! is there anyone here?
Yolda geliyor da daha kötü bir şey bulamadın mı?HaMulo demiş ki:hala bekliyrum bi umut
daha kötümü?Lordzek demiş ki:Yolda geliyor da daha kötü bir şey bulamadın mı?HaMulo demiş ki:hala bekliyrum bi umut
HaMulo demiş ki:daha kötümü?Lordzek demiş ki:Yolda geliyor da daha kötü bir şey bulamadın mı?HaMulo demiş ki:hala bekliyrum bi umut
kaldırmada millet ibret alsın.şükür namazı falan kılsınLordzek demiş ki:
Bu imzayı ben üstlenmiyorum
Bro ne yahu köşesine hamulo yaz demişsin yazdık işteHaMulo demiş ki:kaldırmada millet ibret alsın.şükür namazı falan kılsınLordzek demiş ki:
Bu imzayı ben üstlenmiyorum