HyperActive demiş ki:Banada şöyle içinde south park olan bir imza yapar mısınız rica etsem.
İyidir emrecim senden naber. finalleri naptın senUprising demiş ki:
Hayırdır ya gidin başka yerden konuşun.RigorMortis demiş ki:İyidir emrecim senden naber. finalleri naptın senUprising demiş ki:![]()
pROBLEM Mİ VAR GARDAŞ.. HAA :pLordzek demiş ki:Hayırdır ya gidin başka yerden konuşun.![]()
sorma bebeğim ya sınavlar fena 9 dersin 7 sinden kaldımRigorMortis demiş ki:İyidir emrecim senden naber. finalleri naptın senUprising demiş ki:![]()
bu sene 2.00 kuralı geldi ortalman 2.00 olmazsa dönemden kalıyorsun. ders alamıyorsun allttaki dersleri alıyorsun falan. benim işler sıkıntılı ya aynı durum ben de de var.Uprising demiş ki:sorma bebeğim ya sınavlar fena 9 dersin 7 sinden kaldımsadece askeri ceza hukuku ve siyasi partiler hukuku dersinden geçtim baba ders olan ceza-idare-borçlar hukukundan kaldım. 4 ders daha var kaldığım ama onları da yazmayayım artık.
sen naptın
![]()
sen bizi tanımaın galibaLordzek demiş ki:Hacı basın gidin ya topiğimden![]()
Gayette tanıdım rigosmartinRigorMortis demiş ki:bu sene 2.00 kuralı geldi ortalman 2.00 olmazsa dönemden kalıyorsun. ders alamıyorsun allttaki dersleri alıyorsun falan. benim işler sıkıntılı ya aynı durum ben de de var.Uprising demiş ki:sorma bebeğim ya sınavlar fena 9 dersin 7 sinden kaldımsadece askeri ceza hukuku ve siyasi partiler hukuku dersinden geçtim baba ders olan ceza-idare-borçlar hukukundan kaldım. 4 ders daha var kaldığım ama onları da yazmayayım artık.
sen naptın
sen bizi tanımaın galibaLordzek demiş ki:Hacı basın gidin ya topiğimden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()