kaç kaç nbr lanRigorMortis demiş ki:Eski ps user geri geldi
HyperActive demiş ki:Banada şöyle içinde south park olan bir imza yapar mısınız rica etsem.
İyidir emrecim senden naber. finalleri naptın senUprising demiş ki:kaç kaç nbr lanRigorMortis demiş ki:Eski ps user geri geldi
Hayırdır ya gidin başka yerden konuşun.RigorMortis demiş ki:İyidir emrecim senden naber. finalleri naptın senUprising demiş ki:kaç kaç nbr lanRigorMortis demiş ki:Eski ps user geri geldi
pROBLEM Mİ VAR GARDAŞ.. HAA :pLordzek demiş ki:Hayırdır ya gidin başka yerden konuşun.
sorma bebeğim ya sınavlar fena 9 dersin 7 sinden kaldım sadece askeri ceza hukuku ve siyasi partiler hukuku dersinden geçtim baba ders olan ceza-idare-borçlar hukukundan kaldım. 4 ders daha var kaldığım ama onları da yazmayayım artık. sen naptınRigorMortis demiş ki:İyidir emrecim senden naber. finalleri naptın senUprising demiş ki:kaç kaç nbr lanRigorMortis demiş ki:Eski ps user geri geldi
bu sene 2.00 kuralı geldi ortalman 2.00 olmazsa dönemden kalıyorsun. ders alamıyorsun allttaki dersleri alıyorsun falan. benim işler sıkıntılı ya aynı durum ben de de var.Uprising demiş ki:sorma bebeğim ya sınavlar fena 9 dersin 7 sinden kaldım sadece askeri ceza hukuku ve siyasi partiler hukuku dersinden geçtim baba ders olan ceza-idare-borçlar hukukundan kaldım. 4 ders daha var kaldığım ama onları da yazmayayım artık. sen naptın
sen bizi tanımaın galibaLordzek demiş ki:Hacı basın gidin ya topiğimden
Gayette tanıdım rigosmartinRigorMortis demiş ki:bu sene 2.00 kuralı geldi ortalman 2.00 olmazsa dönemden kalıyorsun. ders alamıyorsun allttaki dersleri alıyorsun falan. benim işler sıkıntılı ya aynı durum ben de de var.Uprising demiş ki:sorma bebeğim ya sınavlar fena 9 dersin 7 sinden kaldım sadece askeri ceza hukuku ve siyasi partiler hukuku dersinden geçtim baba ders olan ceza-idare-borçlar hukukundan kaldım. 4 ders daha var kaldığım ama onları da yazmayayım artık. sen naptınsen bizi tanımaın galibaLordzek demiş ki:Hacı basın gidin ya topiğimden