teşekkür ederim h.oTitus Pullo demiş ki:Yeni bölümünüz hayırlı olsun bakalım ^^
teşekkür ederim h.oTitus Pullo demiş ki:Yeni bölümünüz hayırlı olsun bakalım ^^
Yok aslında şöle avatar hep aynı ya yani zuko avatarın torununun oğlu . xDironEyE demiş ki:hönk :? :| anlatış still in dehşet-ül vahşet hiç bişi anlamadımozkan94 demiş ki:yha bi bölümde hani amcası bi kahıt bırakıyordu zukonun odasınn kapısına zuko gidiodu ateş krallığının bodrum katında mağara gibi bir yere gidiodu orda bir şeyler okuyodu o sırada avartarda ruhlar dünyasında rokunun nasıl öldüğünü flan görüyodu ya sonra amcasına gidip sen verdin bu kağıdı dimi diyodu oda evet diodu sonra ama yazı bitti büyük babam ölmedi diodu oda öldü diodu diğer dedesi rokumuymuş yani orayı anlayamadım yani babasının babası souzin annesinin babası roku muymuş öyleyse o zaman zukoyla avatar kuzen oluyolar galiba
oh be yoruldum yaza yaza
bn cd den seyrediyom sende izliyosan istersen fun clubumuze ekleyelim senideMehmet Han demiş ki:Siz NerDen İzLioNuz BeN CNBC-e den Nick. saatinde İzLioRum Ya Siz??
tşk ederizTwiLighT demiş ki:Yeni bölümde konunuz hayırlı olsun
vallaha hiç duymamiştim öğrenmiş oldum saol (diğer oyunlarını biliyom )belgther demiş ki:oyunu var beyler, legends of the arena diye, playstation icin galiba...
ney harika :?ysf94 demiş ki:HARİKA!
okey man hmn alıyorum senide listeyeDarKDeWiLeS demiş ki:Bende Bende Bende
Zaten avatarı bildigimden beri öleydi
Lütfen bende bende bende