bu böle baya uzuuuuun bi tartışma konusu oluşur aslında ![MrGreen :mrgreen: :mrgreen:](/forums/smilies/icon_mrgreen.gif)
![MrGreen :mrgreen: :mrgreen:](/forums/smilies/icon_mrgreen.gif)
iyide son mesajım 10 ağustosda konuya direkt en iyi su bükücü katara diye girememki :?TwiLighT demiş ki:bu konuda fazla muhabbet yapılmayacak artık sadece avatar ile ilgili konuşulacak...
sen avatar seyrediyon muTwiLighT demiş ki:öyle mi girmen gerekiyor şu anda burada konuşulan konudan haberin varmı? su bükmeyi kimlerden hangi yaratıklardan öğrendiler diye tartışıyorlar sende fikrini belirt
neresini kavrayamadın?ben veya başka bir ark. sana yardımcı olabilirizozkan94 demiş ki:beyler avatar roku zukonun dedesimiymiş ben orayı pek kavrayamadım
hönk :? :| anlatış still in dehşet-ül vahşetozkan94 demiş ki:yha bi bölümde hani amcası bi kahıt bırakıyordu zukonun odasınn kapısına zuko gidiodu ateş krallığının bodrum katındamağara gibi bir yere gidiodu orda bir şeyler okuyodu o sırada avartarda ruhlar dünyasında rokunun nasıl öldüğünü flan görüyodu ya sonra amcasına gidip sen verdin bu kağıdı dimi diyodu oda evet diodu sonra ama yazı bitti büyük babam ölmedi diodu oda öldü diodu diğer dedesi rokumuymuş yani orayı anlayamadım yani babasının babası souzin annesinin babası roku muymuş öyleyse o zaman zukoyla avatar kuzen oluyolar galiba
![]()
oh be yoruldum yaza yaza![]()