kaldırdım ![Wink :wink1: :wink1:](/forums/smilies/icon_wink1.gif)
![Wink :wink1: :wink1:](/forums/smilies/icon_wink1.gif)
hala bekliyorum yaw konu kilitli değil diğer herkes hala kilitlimi sanıyoironeye_TR demiş ki:ewt diğer üyelerden hala en sevdiği karakterin adını bekliyorum topice koyacam artık ss dende geçtim sadece isim söliyin koyucam bn bi ss tmm mı
the beach i tam 3 kere seyrettimBlueLight demiş ki:Yaw bumiye nooldu şu kuşatmadan sonra ???
Herkez Bence The Beach ı izlesin süper bir bölüm xD
bnim bildiğim ztn varBlueLight demiş ki:Avatar Kartları yapalımmı xD Kartların PSD si yapıldıgında iş biter zatn xD
Çooooooook Saçma ama ^^
önceden günde atılan mesaj sayısı çok olduğu için kilitlenmişti ndn sordunTwiLighT demiş ki:bu konu neden kilitlenmişti?![]()
tmm bir dahaki sefere öyle yaparız şimdi bn youtubeden bi sürü video alıp geliyorum tavsiye için tşk ederimTwiLighT demiş ki:Bak şimdi konuşun ama abartmayın dikkat edersen kimse size konuşmayın demiyor sadece muhabbeti uzatmayın diyor resim koyun video koyun karakterlerle ilgili yorum yapın vs vs...
Yeni olarak en sevdigim karakter ZUKOironeye_TR demiş ki:bnim bildiğim ztn varBlueLight demiş ki:Avatar Kartları yapalımmı xD Kartların PSD si yapıldıgında iş biter zatn xD
Çooooooook Saçma ama ^^ama yapabilirsen yap
bide evet biraz saçma olur
![]()
Ps:hala sevdiğiniz karakterin adını bekliyorum beyler biraz acele pls![]()
vallaha dediğinden pek bişi anlamadım biraz uykum vardaBlueLight demiş ki:Yeni olarak en sevdigim karakter ZUKOironeye_TR demiş ki:bnim bildiğim ztn varBlueLight demiş ki:Avatar Kartları yapalımmı xD Kartların PSD si yapıldıgında iş biter zatn xD
Çooooooook Saçma ama ^^ama yapabilirsen yap
bide evet biraz saçma olur
![]()
Ps:hala sevdiğiniz karakterin adını bekliyorum beyler biraz acele pls![]()
En iyi ateş bükücü diye bi soru vardı bi aralar . İroh demiştim ama Avatar Roku yu unuttuk xD
Bana bide Katara hakkında özet bilgi yazabilirmisin (Kart İçin)
Resim Hazır ^^ Bi tek bilgi kaldı bide güç kısmı fln filan nasıl olcak o xD
heralde video yu yapan kişi yanda oposide 2 ve 3 de var onlarıda seyret 3ü çok komediydi hatırladığım kadarıylaBlueLight demiş ki:Züper Bi video Sokka kapıyı açıyo veeeee boooooommmm xD bide o klavyeyi niye parçalıyo öle kafasımı iyi xD Kim o yaw xD