yok bn alt yazıyo alışkınım türkçe dublaja alışık değilim bn türkçe seyredemiyom (tabi 7/24 cnbc-e de takılırsam öle olurBlueLight demiş ki:Alt yazılı yazıları okumakan filmi izleyemiyosun XD
http://www.gizemlisinema.com/index.php/avatar-son-hava-bukucu-3-kitap-ates.htmlironeye_TR demiş ki:yok bn alt yazıyo alışkınım türkçe dublaja alışık değilim bn türkçe seyredemiyom (tabi 7/24 cnbc-e de takılırsam öle olurBlueLight demiş ki:Alt yazılı yazıları okumakan filmi izleyemiyosun XD) ewt link veren yok mu
![]()
öylesi yok boşunada aramaironeye_TR demiş ki:yok bana 1-2-3 sezon komple alt yazılı lazım![]()
belki vardır yhamertcangs demiş ki:öylesi yok boşunada aramaironeye_TR demiş ki:yok bana 1-2-3 sezon komple alt yazılı lazım![]()
türkçe dublaj olduğundan altyazı yapılıp upload edilmemiştir
BlueLight demiş ki:Git aldıgın yere azarla xD benim bi kere burger king de whoper ime domates koymuş diye yenisini yaptırdım xD
seninkide ayrı bi komedi hebabako88 demiş ki:BlueLight demiş ki:Git aldıgın yere azarla xD benim bi kere burger king de whoper ime domates koymuş diye yenisini yaptırdım xD![]()
![]()