istersen bunu ekliyim aynı kuzenim gibi duruyo tek yandaki saçları biraz kes kuzenimi getirim yan yana getir ruh olarakda aynı
bunu ekliyim mi cnk__
oke ekliyomCnK__ demiş ki:anam onu bn nie gormedim ironeye onu bna ekle
kavga amaçlı hiç bir zaman mesaj yazmam derdim post kasılması değil istediğiniz kadar kasın ilgilenmem ama bıktırmaya başladınız 16 ağustosa kadar 3500 post atmayı amaçlayan biri var karşımda paylaşım amaçlı değilse neden açıldı bu konu tek açıklaması var buraya adam çekip sohbet ediyoruz ne var bunda diyerek post kasmaktır evet rahatsızlık duyuyorumironeye_TR demiş ki:tmm beyler bayanlar kavge etmeyin biz burda post kasmıyoz ama paylaşımda yapmıyoz ndn diyosanız bitmiş bi dizi için paylaşım yapamayız heralde konu boşmu durucak bizde avatar hakkında konuşuyoz eğer rahatsız olunuyosa yazmayı bırakabiliriz
@BlueLight
tmm sen suki li bi imza yap
bunu yazan da sensin madem bitmiş bi dizi madem konusu kapatıldı neden tekrar açma gereği duydunuz uzatmak istemiyorum kısa kesiyorum...Evet beyler anladığım kadarıyla o ilker akadas ban yemiş bnde burdan devam ediyim dedim bu yazıların hepsi o arkadastan [Ç]alıntıdır
konuyu ilk açtığımda dizi daha bitmemiştiki :?SnowFlake demiş ki:kavga amaçlı hiç bir zaman mesaj yazmam derdim post kasılması değil istediğiniz kadar kasın ilgilenmem ama bıktırmaya başladınız 16 ağustosa kadar 3500 post atmayı amaçlayan biri var karşımda paylaşım amaçlı değilse neden açıldı bu konu tek açıklaması var buraya adam çekip sohbet ediyoruz ne var bunda diyerek post kasmaktır evet rahatsızlık duyuyorumironeye_TR demiş ki:tmm beyler bayanlar kavge etmeyin biz burda post kasmıyoz ama paylaşımda yapmıyoz ndn diyosanız bitmiş bi dizi için paylaşım yapamayız heralde konu boşmu durucak bizde avatar hakkında konuşuyoz eğer rahatsız olunuyosa yazmayı bırakabiliriz
@BlueLight
tmm sen suki li bi imza yap
bunu yazan da sensin madem bitmiş bi dizi madem konusu kapatıldı neden tekrar açma gereği duydunuz uzatmak istemiyorum kısa kesiyorum...Evet beyler anladığım kadarıyla o ilker akadas ban yemiş bnde burdan devam ediyim dedim bu yazıların hepsi o arkadastan [Ç]alıntıdır