Düşük levellerde bi ara setimin tamamına 3-4 er tane Lucky stone basmıştım, 8 li partilerde 3-4 kişide aynı görev olduğu halde görevlerin abartısız %70 i bana düşüyordurdu, premium yokken bile +5 çok rahat basıyordum nedense. Acaba bu şekilde şansımız mı artıyor, sizce bir etkisi olabilimi ?jackals demiş ki:Üzerindeki sette fazla sayıda Lucky varsa daha kolay artı basılıyor.
sanmıyorum fakat eminde degilim eger öyle ise 3degre 4degre luck li seti cekerim üstüme öyle basarımCaliante demiş ki:Düşük levellerde bi ara setimin tamamına 3-4 er tane Lucky stone basmıştım, 8 li partilerde 3-4 kişide aynı görev olduğu halde görevlerin abartısız %70 i bana düşüyordurdu, premium yokken bile +5 çok rahat basıyordum nedense. Acaba bu şekilde şansımız mı artıyor, sizce bir etkisi olabilimi ?jackals demiş ki:Üzerindeki sette fazla sayıda Lucky varsa daha kolay artı basılıyor.
Evet, bu durum benimde dikkatimi çekmişti. Artı tutacak item gerçekten kendini hissettiriyor.zagaron demiş ki:Bu işin uzmanı olarak birazda ben konuşayım. Hepimizin bildiği şans etkileyen faktörler dışında her itemin kendine has bir şans faktörü vardır, diğerleri (luck stone, şans tozu pre vs.) bu faktörün üzerine eklenir
. Nitekim hepiniz bilirsiniz bazı itemler 1 kerede +3 +4 olurken bazıları çok uğraştırır. Basit bir yöntem söyleyeyim. Bir itemi pudrasız +3 yapabiliyorsanız oitemin +9 olabilme ihtimali yüksektir. İkincisi + basma olayı serverın yanıt verme süresiylede alakalıdır. Eğer bağlantınız kötüyse yanma olasılığı yükselir. oyun içerisinde bağlantınızın ne denli akıcı olduğunu öğrenmek için kamerayı gökyüzüne yönlendirirn ve + basmadan bir süre bulutların akıcılığını izleyin. Son olarak + basarken item üzerinde bir parlama belirir. Bu parlama itemin bahsettiğim şans faktörünü gösterir aslında.Fuse tuşuna bastığınız anda oradaki parlama ne kadar hızlıysa ve takılmıyorsa o itemin + tutmaihtimali o denli yüksek olur. Ben bu yollarla setimi +6 +7 yaptım ve +9 da glavim oldu. Deneyen pişman olmayacaktır..
Bu konuda daha çok kişi deneyimlerini bizlerle paylaşır ise belki daha net bir sonuca ulaşabilir.edi3333 demiş ki:- İtemin Durability sinin yüksek yada düşük olması bu olasılığı değiştirirmi ? Mesela Durability : 20/210 iken mi daha şanslı oluruz yoksa Durability : 210/210 ikenmi, yani itemin tamir ettirilmeden basılması veya tamirden sonra , kimi arkadaşlarımız ne alaka diyecek ama olasılık olarak bizzat denedim çok farkediyor.
- Şanslı koordinat olayına inanıyor musunuz ?
1 -hiç farketmiyo +5 e gecen itemlerin cogunda durabilitinin birkaç deger düşük oldugunu gördüm ( Nadiren kendi bastıgım itemlerin durabilitisi düşüktü)( hatta arkadaslarımdan biri nerde elixir weapon bulsa orda elindeki silaha basardı.Adam sallamaya +7 bow yapmıstı o sekilde)
2- + bastıgımda hep aynı koordinatta oluyodum nedendir bilinmes sanki char kendiliginden gidiyo oraya