birazda ben tecrubelerimi anlatayım. son sete kadar +3 ten yukarıyı zorlamamaya calıstım genelde, denedıgımde cok oldu tabı. yer faktorune gelınce kesınlıkle ınanıyorum ıtemlere cok defa + bluu denedım yerımı degıstırınce sansında degısıtıgını gordum nedense, hotanda sandıgın onunde onca kısıye laka ragmen ıyı tuttugunu farkettım. bir keresinde sandık dolmus vaponları koyacak yer bulamadım hemen orda +3 ten +4 yaptım dalgınlıkla luk tozunu koymadan +5 olmustu. şanslı ıtemlerede kesınlıkle ınanıyorum tecrubelerım canavardan dusen ıtemlerde stady 3 4 olması, kendimiz stady basarsak bır etkısı olmuyor ama hic stadysi olmayan itemler hemen patlıyor o patlayan iteme stady basınca +1 daha fazla yiyor gibi geldi bana. birde ısrarcı olmanın şansı artırdıgını gordum ilk önce item + basarken patlayana kadar basılmalı genelde 3 4 te patlar zaten sonra 5 olur. itemin üzerindeki luky olayının bir faydasını goremedim acıkcası normal itemlerle luky si olan itemler yada sonradan luky basılan itemler aynı değerlerde patladı. bizim internet bağlantı hızımızın + basmakta etkisi olduğunu gördüm bircok ınternet sayfası acıkken genelde patladı. birde dikkat ettim, demekki o kadar cok deniyorumki + yada bluu basarken o ışıklı nesne dönerken ışıklardan tuttuğunu yada tutmadığını anlıyabiliyorum orda patlamasından yada tutmasından önce. + basarken her + basışında aynı monotonlukta basmanın faydasını gördüm hızını yada şeklini değiştirince patladı genelde. birde şanslı zamanların olduğuna inanıyorum hangi zamanda yada ne şekilde olduğunu cözemedim ama aynı item +3 bile zor olurken başka zaman hic zorlamadan +5 oluyor. premium olmasının + yada bluu basmada etkili olduğunu farkettim. + yada bluu basarken hic tutmuyorsa oyundan cıkıp tekrar girmenin şansı değişitirdiğini gördüm. bilgisayarda tek çarın açık olması şansı artırıyor. yerden düşen itemde immortal varsa + yeme olasılığının düşük olduğunu gördüm nedense tutmuyo immortallı itemi +5 yapıncaya kadar cok sayıda elixir harcadım, sonradan para ile aldığımız immortalın etkisini tecrübe edemedim hiç almadım çünkü. bütün bunlar benim tecrübe ile edindiğim kanaatlerdir doğrudur yada yanlıştır bilmem. şimdiye kadar 1 tane +7 çok sayıda +5 yaptım +6 yaparkende çok item patlattım. umarım faydalı olmuşumdur