Adith demiş ki:
@Emma;
17de17 puan kaybına doğru gidiyorsunuz.
@Ww
Geçen yılki şampiyonluğumuz bu kadar fazlamı koydu size.Mahalle takımıyız ya onun için şampiyon oldu.TSL o kadar ezik bir lig işte.
Ne bu Bursa ile alıp veremediğiniz.Nasıl bir kuyruk acısıdır ki bu her yenildiğiniz maçtan sonra hakem,o hakemin siniri ile Bursaya laf atmalar.Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.
Bak dostum. 2dir saçmalayıp duruyosun bana Bursa konusunda. Bana laf yetiştirmek yerine kendi taraftarına mukayet olmayı öğren başta. Sonra da bana gelip geçen sezonki tüm anadolu takımlarının verdiği maçlar ile şampiyonluğunuzu anlatma bana olur mu? Çok umrumda ya Bursa FB maçından sonra bile Bursa'ya laf atıyorum o kadaaarrr büyük bir takım hani o kadar kuyruk acımız var ki Bursa'ya laf sokuyoruz. Bi taraftarının attığı mesajları oku başta?
Bana koyan yok Bursa umrumda bile değil ister şampiyon olsun ister başka bişey. Ben takımımla ilgilenirim. Amblemi bile Çarşambaspor'dan çalıntı olan takımı napayım ben?
Önce kendinize orjinal takım amblemi bul, sonra büyük takım klasmanına gir, ondan sonra takımının kendini bilmez taraftarlarına mukayet ol öyle bana laf sokmaya çalış e mi?