Maç nasıl sonuçlanır ?

• Beşiktaş kazanır

Votes: 61 37,9%
  • Berabere biter

Votes: 8 5,0%
  • Fenerbahçe kazanır

Votes: 92 57,1%

• Total voters
    161

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Avasin demiş ki:
Maçı izledim. Nasıl yendiğimizi gördüm. Penaltı kesinlikle vardı. 1de vermedi 2 de vermedi 3te de vermeseydi kötü şeyler olurdu^^
Nasıl yendiğinizi gördün öyle mi? Haksız bir galibiyet ile. her iki tarafın da aleyhine kararlar vardı. Başta Necip atılmlıydı. Neden atrılmadı belki fb daha farklı yenecekti? Nede gökhan fönül atılmadı belki bjk 2-2 3-3 yapıp hatta öne geçecekti?

CheckPoint_ demiş ki:
*Just4Fun demiş ki:
Büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar ise büyük takımları yenmesiyle övünür.( Michel Platini )
Buna sadece gülerim.
:mrgreen: :lol: :D biggrint1 makara: :P
neyyy ahahahahahaha ben öldüm gülmekten vay be BJK bak görmeyeli ne kadar büyümüş tabi Fener de zaten küçücük bir takım mahalle takımı yahu bırakın bu işleri makara:

EmmaW

hala Beşiktaş'ı küçümseyenler karşılarında 108 yıllık ilklerin takımının durduğunu unutmasınlar! yendiniz öyle oldu böyle oldu tamam artık susun geçen sene 3-0 yendik bu kadar abartmadık arkadaş ya bakın tekrar diyorum fener bjk derbisinde rekabet yoktur! nezaman fb 10 kişi kalır alex kaleye geçerse ozaman tekrar başlar!

GNR

rank8
BJK li arkadaşların içi içini yiyor yorumları okudum komedya resmen herkes ya se - sa diyor yada 5 - 10 yıl onceden biz ne yapmıştık anlaytıyor adamlar geldi işte evinizde çatır çatır yendi eglenip kutlamakta hakları begenmeyen ark yeter demeyip dfe topic girmemeleri daha iyi olur
Okan yetiş :) ifade özgürlüğüne saldırı var

Stw

Öğreniyorum
sizin beşiktaş'ı küçümsemenizdeki amaç nedir ? kupa sayısalları yerine tarihteki ilklere bir bakım kim büyük ?

radyoda dinliyorum BEŞİKTAŞ 5 SENEDE İNÖNÜDE BİZİ 1 KERE YENMİŞ! ne güldüm be böyle bir takımda olmaz arkadaş 2-1 den 4-2 yaptık alex rüştüye çalım attı kalede :D

EmmaW

GNR demiş ki:
BJK li arkadaşların içi içini yiyor yorumları okudum komedya resmen herkes ya se - sa diyor yada 5 - 10 yıl onceden biz ne yapmıştık anlaytıyor adamlar geldi işte evinizde çatır çatır yendi eglenip kutlamakta hakları begenmeyen ark yeter demeyip dfe topic girmemeleri daha iyi olur
ok ifade özgürlüğü;
ahah noldu antep 4 tane salladı ahahah hadi biz lig 1. sinden yedik size noldu ahahahah 2 gün önce bank asyadaydın şimdi bişeyler oldu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
....

SexuaL fenerbahçe'de şükrü saracoğlunda son 11 senede beşiktaşı sadece 2 kez yenebildi.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
GNR demiş ki:
İçim içimi yemiyor da dünkü mahalle takımı Bursa neden bu kadar gerildi ben anlamıyorum. FB'liler istediğini diyebilir ama dünkü mahalle takımı diyemez. Bence bizden çok siz gerilmişsiniz içiniz içinizi yemiş. Ee tabi kolay mı karşınızda 2 tane büyük takım konuşuluyor altta kalmak istemez kimse kendini pohpohlamaya çalışır.

Avasin

Wax Whine demiş ki:
Avasin demiş ki:
Maçı izledim. Nasıl yendiğimizi gördüm. Penaltı kesinlikle vardı. 1de vermedi 2 de vermedi 3te de vermeseydi kötü şeyler olurdu^^
Nasıl yendiğinizi gördün öyle mi? Haksız bir galibiyet ile. her iki tarafın da aleyhine kararlar vardı. Başta Necip atılmlıydı. Neden atrılmadı belki fb daha farklı yenecekti? Nede gökhan fönül atılmadı belki bjk 2-2 3-3 yapıp hatta öne geçecekti?
Şöyle anlatayım. Dia ve Niang ı sakatlamaya çalışanlar vardı fark edenler olmuştur (?). Ki böyle bir durum gerçekleşseydi sol kanat boş kalacaktı. Bu da Fenerbahçenin zayıflayacağı mânasına gelirdi. E tabi Bjk nin işi daha kolay olacaktı kalesinde atakları bu kadar rahat görmeyecekti ve skor çok farklı bir sonuç olacaktı. Eğer bu tür olası bir durum ve haksızlığa rağmen bizimki hala haksız galibiyet ise varsın haksız galibiyet olsun üstadım :kalp:

Bored2Life demiş ki:
@just

O pozisyona sence ne vermeliydi ? Şahsen ben kasıtlı yapılan bi pozisyonda kart gösterilip de faul kararı verilmediğini görmedim hiç.
Kart vericekti tmm fakat çift vuruş verilirdi orda topa müdahale varmıydı orda ?

@Emma;
17de17 puan kaybına doğru gidiyorsunuz. 8)
@Ww
Geçen yılki şampiyonluğumuz bu kadar fazlamı koydu size.Mahalle takımıyız ya onun için şampiyon oldu.TSL o kadar ezik bir lig işte. :curtain: Ne bu Bursa ile alıp veremediğiniz.Nasıl bir kuyruk acısıdır ki bu her yenildiğiniz maçtan sonra hakem,o hakemin siniri ile Bursaya laf atmalar.Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. :rolleyes1:

EmmaW

@adith
ben bursaya saygı duyuyordum ama taraftarları nedense buraya gelip koskoca beşiktaş'ı birden eziyorlar(kim olduğunu anladı o) o na dayanamıyorum 108 yıllık beşiktaş ezik durumuna düşüyor dünkü takım en iyi takım oluyor

Adith demiş ki:
@Emma;
@Ww
Geçen yılki şampiyonluğumuz bu kadar fazlamı koydu size.Mahalle takımıyız ya onun için şampiyon oldu.TSL o kadar ezik bir lig işte. :curtain: Ne bu Bursa ile alıp veremediğiniz.Nasıl bir kuyruk acısıdır ki bu her yenildiğiniz maçtan sonra hakem,o hakemin siniri ile Bursaya laf atmalar.Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. :rolleyes1:
Böyle diyorsun kardeş de , sence geçen sene son maçınızı bileğinizin hakkı ile mi aldınız ? Düşün derim bunları yapma böyle hatalar ve hakem konusuna gelince fener lehinede pozisyonları görmedi - beşiktaş lehinede öyle bi ülkedeyiz ki tarafsızlık söz konusu olamaz cünkü hakemlerin geçmisine baktıgımda en fazla UEFA YARI FİNAL gördüm . Yapma bu kadar bence hani mahalle takımı dediğinin bile değişmez adabları vardır bunları unutma derim. :headbang:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Adith demiş ki:
@Emma;
@Ww
Bak dostum. 2dir saçmalayıp duruyosun bana Bursa konusunda. Bana laf yetiştirmek yerine kendi taraftarına mukayet olmayı öğren başta. Sonra da bana gelip geçen sezonki tüm anadolu takımlarının verdiği maçlar ile şampiyonluğunuzu anlatma bana olur mu? Çok umrumda ya Bursa FB maçından sonra bile Bursa'ya laf atıyorum o kadaaarrr büyük bir takım hani o kadar kuyruk acımız var ki Bursa'ya laf sokuyoruz. Bi taraftarının attığı mesajları oku başta?
Bana koyan yok Bursa umrumda bile değil ister şampiyon olsun ister başka bişey. Ben takımımla ilgilenirim. Amblemi bile Çarşambaspor'dan çalıntı olan takımı napayım ben?

Önce kendinize orjinal takım amblemi bul, sonra büyük takım klasmanına gir, ondan sonra takımının kendini bilmez taraftarlarına mukayet ol öyle bana laf sokmaya çalış e mi?

lol.Bizim kazandığımız her maç satıldı zati.Hemen şu anda kanıt istiyorum senden.
Zati söyleyecek bir şey bulamayınca ne alaka ise armaya bağladı işi. makara: Başka takımlara mahalle takımı demeden önce bi kendi takımının ne halde olduğuna bak.Taraftarlık budur. :wink1:

Wax Whine demiş ki:
Adith demiş ki:
@Emma;
@Ww
Bak dostum. 2dir saçmalayıp duruyosun bana Bursa konusunda. Bana laf yetiştirmek yerine kendi taraftarına mukayet olmayı öğren başta. Sonra da bana gelip geçen sezonki tüm anadolu takımlarının verdiği maçlar ile şampiyonluğunuzu anlatma bana olur mu? Çok umrumda ya Bursa FB maçından sonra bile Bursa'ya laf atıyorum o kadaaarrr büyük bir takım hani o kadar kuyruk acımız var ki Bursa'ya laf sokuyoruz. Bi taraftarının attığı mesajları oku başta?
Bana koyan yok Bursa umrumda bile değil ister şampiyon olsun ister başka bişey. Ben takımımla ilgilenirim. Amblemi bile Çarşambaspor'dan çalıntı olan takımı napayım ben?

Önce kendinize orjinal takım amblemi bul, sonra büyük takım klasmanına gir, ondan sonra takımının kendini bilmez taraftarlarına mukayet ol öyle bana laf sokmaya çalış e mi?
Süpersin renktaş ^^ Çarsamba spor muhabbetini bende bilmiyordum vay anasını :D

Yukarı Alt