Maç nasıl sonuçlanır ?

• Beşiktaş kazanır

Votes: 61 37,9%
  • Berabere biter

Votes: 8 5,0%
  • Fenerbahçe kazanır

Votes: 92 57,1%

• Total voters
    161

EmmaW

beşiktaş bugün dk25-ferrari atılana kadar çok baskılı oynadı hatta 2-1 olduğunda maç 3-4 e gidebilirdi beşiktaş cephesinden ve bu sürede fener top oynamadı ama ferrari atıldıktan sonra penaltıyla 2-2 oldu ve bjk çok dirençsiz kaldı bu süredede fener çok iyi oynadı ama bugün beşiktaş fener iyi oynadığı için değil ferrari adlı futbolcu yüzünden yenildi ferrari bunu yapmasa çok rahat beşiktaş alacaktı maçı neyse sağlık olsun prestij maçıydı olmadı kaybettiğimiz birşey yok..

GNR

rank8
arveleson demiş ki:
4*4=16
Eziklerin iki maçta attıkları gol sayısı 1+2=3
3*16=48
Liverpool´un attığı 8 golü 48´den çıkardık mı ? 40 yaparrr ve milliyetyçi hareket partisinin 40. yıl dönümü kutlu olsunnnn :muck:

Ps : Alıntı Değildir. Kendı Matematiğimle Buldum summer3:
:lol: :lol: :lol: exl nin bahçelisi :) :lol:

puhahahah aaa hahahahah zuhahahah yuuhahahahha huhahahahah hamza abiiiiii nerelerdesinnnnn ahahah FENERBAHÇEM yaptı yapacağını Ferrari'nin lastığı patladı hahaha ya hayatımda bu kadar sevinmemişimdir 4-3 hatırasını anlatanlara artık bizde 4-2 diyebiliriz :P

geçmiş olsun gençler Alex Akaaaaarrrrrrrrrrrr :headbang: :headbang:

Rocky Balboa

Bilgiliyim
~
maç bitti fenerbahçe kazandımı kazandı..
eee bunun yok hakem sunu yaptı yok su suna bunu yaptı yok o aslında böyleydi diyipte kavga etmenin amacı ne ? maç bitti ve fenerbahçe kazandı bitmiştir. saçma sapan muhabbetlere gerek yok

Saymadıklarım da vardır ki ; sizin son 30 senedir alamadığınız türkiye kupaları var. Bu 1.cisi ve 2. olarak TÜRKİYE'DE derbi maclara YABANCI HAKEM şarttır. Türk hakemleri görevlerini yapamıyorlar. Bkz. karabük macı . / Geldim baska konuya macta penaltı yoktur cünkü top müdahale yok orada adama var kırmızıda ( göğün tavanı yok ) yerden göğe kadar haklı fakat penaltı yok . Neyse olan biten seyler bunlar , biz burada ne kadar cene yorsak adamın biri cıkıcak dicek yenildiniz ama bilmiycek işte orada nasıl yendiler !

Avasin

Maçı izledim. Nasıl yendiğimizi gördüm. Penaltı kesinlikle vardı. 1de vermedi 2 de vermedi 3te de vermeseydi kötü şeyler olurdu^^

@just

O pozisyona sence ne vermeliydi ? Şahsen ben kasıtlı yapılan bi pozisyonda kart gösterilip de faul kararı verilmediğini görmedim hiç.

Yukarı Alt