ŞŞ indiririm seni haxball'da haaRedefine demiş ki:Ferrarinin yaptığı derbi maçında yapılacak bir hareket değildi. O dakikaya kadar beşiktaş net gol pozisyonu yakaladı. Maçı kazandıran adam Alextir. Bu maçta da fener'in atar damarınin Alex olduğu yine görülmüştür. Tebrikler fenerbahçe..
Lucescu ile ilgileniyorlarmış sezon sonu gelir büyük ihtimal bugün fanatikte gördüm.EmmaW. demiş ki:burnuma pis pis kokular geliyor.. ahmet çakar'ın iddaasına göre schuster del bosque gibi tazminatının kat kat parasını alıp gitmek için ferrariyle anlaştı
haklı olabileceğine inanıyorum 5dk da 2 kez penaltı yaptırmak istedi belli.. rezillik ya rezillik..
fenere yenilinirse falan benitez diyorlardı yol yakınken adam gibi td getirilmesi lazım ve 5 sene kalması lazım şu takımda!
Olmadı Rüştü gelir başınıza.EmmaW. demiş ki:lucescu olsam gelmem ben adam takır takır shaktar donetskle yürüyor romayıda geçicekler gibi ama lucescu gelse mükemmel olur..
iyiydiDEVIL_SHARK demiş ki:Siyah Beyaz Film gibisiniz Koyup Koyup İzliyoruz
FenerBahçe ALEX
_By_DaDaSsS_ demiş ki:RiqueLme demiş ki:fazla golde gözüm yok 1-4 bitsin yeter.
Evet bizim 4 atacağımız kesin sizde penaltı filan olursa 1 atarsınız
lolEmmaW. demiş ki:önceki mesajlarımda terbiyesiz konuşmalar için uyarmıştım ama kendimi tutamıyorum bende söyleyeceğim..
allah'ım şu eziklerin eline düşürdün ya..
bu yazdığım ezik ifadesi bir üyenin mesajı sonrası yazma kararı aldım ezik diye bütün fenerlileri değil o arkadaşı hedef gösteriyorum
arveleson demiş ki:4*4=16
Eziklerin iki maçta attıkları gol sayısı 1+2=3
3*16=48
Liverpool´un attığı 8 golü 48´den çıkardık mı ? 40 yaparrr ve milliyetyçi hareket partisinin 40. yıl dönümü kutlu olsunnnn
Ps : Alıntı Değildir. Kendı Matematiğimle Buldum
Futbolun Made In China Yıldızlarla Değil BEYİN İle Oynanıcağını Gösterdi Bugun Herkese.SweetLord demiş ki:Kralex.
Hırlama Hemen Fenevbahce Denırken Hırlamıyosan Sımdıde Hırlamıcan.Stw demiş ki:arveleson demiş ki:4*4=16
Eziklerin iki maçta attıkları gol sayısı 1+2=3
3*16=48
Liverpool´un attığı 8 golü 48´den çıkardık mı ? 40 yaparrr ve milliyetyçi hareket partisinin 40. yıl dönümü kutlu olsunnnn
Ps : Alıntı Değildir. Kendı Matematiğimle Buldum
Ezik derken ne kastediyosun sen ya kimsin sen ?