Kiev maçından sonra fenere 3 atar diyordum ama korktuğum başıma gelmedi.Wax Whine demiş ki:Kulübün parası boşa gidiyor. Cinnet sebebi.
Tebrikler Fenerbahçe. Kiev maçında da dedim bunu, yensen de yenilsen de kalbimiz seninle Beşiktaş
Kiev maçından sonra fenere 3 atar diyordum ama korktuğum başıma gelmedi.Wax Whine demiş ki:Kulübün parası boşa gidiyor. Cinnet sebebi.
Tebrikler Fenerbahçe. Kiev maçında da dedim bunu, yensen de yenilsen de kalbimiz seninle Beşiktaş
extraloob demiş ki:FB moralli BJK moralsiz her zaman BJK bize ters geliyor bu bağlamda q7 ve tayfası rahat yener diyorum ama FB gününde olursa çok rahat alır maçı Niang ve Dia birer gol atarlar.
Tabiki zaten golüde hakem attı der kaçarım fenerimde zirveye göz kırpmış oldu cümleten hayırlı akşamlar hepinizeToxicated demiş ki:Bir hakemin daha BJK durdurmasından sonra izlemeyi bıraktığım maç. Değmez, Beşitakş Messi 'yi de transfer etse Türkiye Ligi 'nde hayır yok. Yazıklar olsun. 35. dk 'dan sonra Beşiktaş 'ın nasıl durdulmasını devre arasında çok düşünmüşler 55 'ten sonra anca durdularabildiler yoksa o skor tam tersi olacaktı.
Bir hakem faciası daha demiyormusun kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEmmaW. demiş ki:rezillik böyle kötü yönetim olamaz bildiğin beşiktaş'ın önünü kesti
hani beşiktaş'ın suçu yokmu? olmazmı en büyük suç salakça adamlar bünyesinde !
AkıttıLenneth demiş ki:Alex aktı ^^