Scoreboard kazası yapmışlar broooo skoru yanlış yazmışlar Necip attı sanmışlarCherryBrandy demiş ki:yav ne var bu Beşiktaş'ta da anlayamadım ki gelen 4 atıyor giden 4 atıyor. süzgeç misali
Scoreboard kazası yapmışlar broooo skoru yanlış yazmışlar Necip attı sanmışlarCherryBrandy demiş ki:yav ne var bu Beşiktaş'ta da anlayamadım ki gelen 4 atıyor giden 4 atıyor. süzgeç misali
terbiye bozma deneme modsun bide asabımızı taşırma terbiyesizCheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
Adam gibi tebrik ettim. Daha ne diye şansını zorluyorsun?augus demiş ki:Waaax nerdesin Alex attı yer misinn :mrgreeen:
Kaldıramıyorsan okuma yazılanları,hoş söylediğim cümle çok terbiyesiz bir şey değil ama neyse.Stw demiş ki:terbiye bozma deneme modsun bide asabımızı taşırma terbiyesizCheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
Takma bro onca kişi var üstüne o alınıyor.Kıskananlar çatlasınCheckPoint_ demiş ki:Kaldıramıyorsan okuma yazılanları,hoş söylediğim cümle çok terbiyesiz bir şey değil ama neyse.Stw demiş ki:terbiye bozma deneme modsun bide asabımızı taşırma terbiyesizCheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
Düzgün konuşmanı tavsiye ederim.Senin gibi konuşmamı istersende kırmam konuşurum ama PM'den..CheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
insan yüzsüzde olabiliyorCheckPoint_ demiş ki:Kaldıramıyorsan okuma yazılanları,hoş söylediğim cümle çok terbiyesiz bir şey değil ama neyse.Stw demiş ki:terbiye bozma deneme modsun bide asabımızı taşırma terbiyesizCheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
sana bi laf ederdim ama babam aptallarla sakın tartışma demiştiaugus demiş ki:Takma bro onca kişi var üstüne o alınıyor.Kıskananlar çatlasınCheckPoint_ demiş ki:Kaldıramıyorsan okuma yazılanları,hoş söylediğim cümle çok terbiyesiz bir şey değil ama neyse.CheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
benim gözlediğim ferrari orda luganonun hareketini göstermek amaçlı elini kaldırdığıydı ki öyleydi zatenEmmaW. demiş ki:Düzgün konuşmanı tavsiye ederim.Senin gibi konuşmamı istersende kırmam konuşurum ama PM'den..CheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
ps: ferrari'nin hareketi kesin kırmızı hiç birşey demem fakat ondan önce lugano faul yapıyor cüneyt çakır ankara konya !
Anlaşıldı herkesin üzerinde maçın gerginliği var bir şey yazamayacağız,daha da yazmam.İyi akşamlar,iyi forumlar herkese.EmmaW. demiş ki:Düzgün konuşmanı tavsiye ederim.Senin gibi konuşmamı istersende kırmam konuşurum ama PM'den..CheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
ps: ferrari'nin hareketi kesin kırmızı hiç birşey demem fakat ondan önce lugano faul yapıyor cüneyt çakır ankara konya !
Yeğenn msn gelEmmaW. demiş ki:Düzgün konuşmanı tavsiye ederim.Senin gibi konuşmamı istersende kırmam konuşurum ama PM'den..CheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
CheckPoint_ demiş ki:Anlaşıldı herkesin üzerinde maçın gerginliği var bir şey yazamayacağız,daha da yazmam.İyi akşamlar,iyi forumlar herkese.EmmaW. demiş ki:Düzgün konuşmanı tavsiye ederim.Senin gibi konuşmamı istersende kırmam konuşurum ama PM'den..CheckPoint_ demiş ki:Geldik koyduk gidiyoruz.
hacım sen ne yaptın yaEmmaW. demiş ki:geçen sene serdar özkanla finkle 3-0 yendik bu sene kaçış yok eğer nobre oynamazsa farka gider..
allah aşkına ferrari atılmasa maç böyle olurmuydu? o ... ferrari yapmasa o hareketi ondan öncede almeida atabilseydi maç 3 de kalmazdı uçardı neyse bu sene tr kupası kaldı lige artık gençlerle çıkarız umarımGOKHANCAN demiş ki:hacım sen ne yaptın yaEmmaW. demiş ki:geçen sene serdar özkanla finkle 3-0 yendik bu sene kaçış yok eğer nobre oynamazsa farka gider..
Sana birşey diyimmi kanka futbolun kanunu budur.Almeida karşı karşıya kaçırdı dedim ki atamayana atarlar.Bi başladı kırmızıyla tak tak tak.Herşeyde bir hayır vardır be bro gelir Benitez geriden şampiyon yapar hiç belli olmuyor Futbol; Hayat gibi..EmmaW. demiş ki:allah aşkına ferrari atılmasa maç böyle olurmuydu? o ... ferrari yapmasa o hareketi ondan öncede almeida atabilseydi maç 3 de kalmazdı uçardı neyse bu sene tr kupası kaldı lige artık gençlerle çıkarız umarımGOKHANCAN demiş ki:hacım sen ne yaptın yaEmmaW. demiş ki:geçen sene serdar özkanla finkle 3-0 yendik bu sene kaçış yok eğer nobre oynamazsa farka gider..