Sizin kendi sahanızda yenemediğiniz takımBored2Life demiş ki:Beşiktaş kimmiş yahu
Sizin kendi sahanızda yenemediğiniz takımBored2Life demiş ki:Beşiktaş kimmiş yahu
beşiktaş-fener derbilerinde bjk nin kalesine orta saha-forvet oyuncusunu koyduk yinede gol atamadınızBored2Life demiş ki:Sizin kaleci Hakan ise sizi gol yağmuruna tutarız
EmmaW. demiş ki:beşiktaş için derbilerde kaleci sorun değildir.
sıkıyosa siz düşürünAdith demiş ki:Beşiktaş alsında F5 düşsün zirveden.
Geçen yıl düşürmüştük,bu yılda yapabiliriz.Guathema demiş ki:sıkıyosa siz düşürünAdith demiş ki:Beşiktaş alsında F5 düşsün zirveden.
İstismalar Kaideyi Bozmaz Hacım. 11Senedir 1Puan Alabilmiş Bir Takım Sonuçta. Pazar Günkü Maça Gelirsek. Derbilerde Her İki Takımın Oranıda %50'dir Fakat 8Jk'nın Şuanki Durumu ve Fenerbahçemizin Durumuna Göre Maç Ya 0-2 Biticek yada 1-3 Biticek. Kalede Hakan Olursa +7 Oynamayı Düşünüyorum. Genede İyi Olan Kazansın.EmmaW. demiş ki:fener %63 bjk %29 oy almış cidden şaşırdım şuan yahu son 2-3 maça bakarak beşiktaş yenilirmi diyeceksiniz? fb ilk yarı gs ye fark atacaktı hani derbide? fb zor kurtulmadımı gs nin elinden bu maçta öyle olacaktır bütün puan kaybedilen maçlar birikti herkezin boğazına kadar geldi bu maçta patlama olacak inanıyorum.