Aynen böyle.EviLQin demiş ki:2/2 100 Misli.
Q7 nerde cezalı sorması ayıp ^^Rocky Balboa demiş ki:Beşiktaşta Q7 Kart Cezalısı,ibo yok,gutinin yapabildigi hiç birşey yok Beşiktaşın bu şekilde kazanması imkansız.
Fenerbahçe Alır.
q7 kart cezalı değil ve gutinin yapabildiği hiç birşey yok diyorsan futboldan anladığını sanmıyorum.Rocky Balboa demiş ki:Beşiktaşta Q7 Kart Cezalısı,ibo yok,gutinin yapabildigi hiç birşey yok Beşiktaşın bu şekilde kazanması imkansız.
Fenerbahçe Alır.
bro artık senin skorlara güveniyorum ilki fb buca maçı doğru bilmiştin buca 3 atmıştı sonra kievi bildin 4 atar dedin ben inanmadım fazlada attı umarım buda tutarextraloob demiş ki:FB moralli BJK moralsiz her zaman BJK bize ters geliyor bu bağlamda q7 ve tayfası rahat yener diyorum ama FB gününde olursa çok rahat alır maçı Niang ve Dia birer gol atarlar.
EmmaW. demiş ki:q7 kart cezalı değil ve gutinin yapabildiği hiç birşey yok diyorsan futboldan anladığını sanmıyorum.Rocky Balboa demiş ki:Beşiktaşta Q7 Kart Cezalısı,ibo yok,gutinin yapabildigi hiç birşey yok Beşiktaşın bu şekilde kazanması imkansız.
Fenerbahçe Alır.
bro artık senin skorlara güveniyorum ilki fb buca maçı doğru bilmiştin buca 3 atmıştı sonra kievi bildin 4 atar dedin ben inanmadım fazlada attı umarım buda tutarextraloob demiş ki:FB moralli BJK moralsiz her zaman BJK bize ters geliyor bu bağlamda q7 ve tayfası rahat yener diyorum ama FB gününde olursa çok rahat alır maçı Niang ve Dia birer gol atarlar.
tamam kingsin guti gibi bir futbolcu yok orta sahada duran uzatmayalım.EmmaW. demiş ki:q7 kart cezalı değil ve gutinin yapabildiği hiç birşey yok diyorsan futboldan anladığını sanmıyorum.Rocky Balboa demiş ki:Beşiktaşta Q7 Kart Cezalısı,ibo yok,gutinin yapabildigi hiç birşey yok Beşiktaşın bu şekilde kazanması imkansız.
Fenerbahçe Alır.