Maç nasıl sonuçlanır ?

• Beşiktaş kazanır

Votes: 61 37,9%
  • Berabere biter

Votes: 8 5,0%
  • Fenerbahçe kazanır

Votes: 92 57,1%

• Total voters
    161
ahhhh bee biletim olucaktı ki kapılar açıldığı an giricektim o atmosferi tadıcaktım ama çoktandır maça gitmiyorum :P

Harbiden büyük gün geldi çattı bakalım neler olucak 8)

EmmaW

bobo twittera yazmış olmadığını bobo sakatmışta sivok'u bilmiyorum
muhtemelen şöyle oynanıcak ekrem-ibrahim-aurelio-iso
fernandes-ernst
yada aurelio fernandesle yer değiştirip stoperde ferrari oynayacak

@emma

Stoper ferrari olacak muhtemelen ve şöyle kadro çıksa fena olmaz. Aurelio yerine necip isterim ama adam vazgeçmiyor aureliodan. İnşallah tek forvet çıkar takım o zaman daha verimli oluyor.

Cenk
Ekrem-Toraman-Ferrari-Köybaşı
Aurelio-Guti-Fernandes
Simao-Quaresma
Almeida​

EmmaW

aslında aurelio-fernandes mantıklı fernandes ofansif aurelio defansif oynuyor necip-fernandes olsa ikiside ofansif daha çok açık verebilirdik
ayrıca lig tv ye göre bjk yöneticileri guti yi kaptan olarak sahaya çıkartmak istemişler ama guti toramana jest yapmak için kaptanlık bantını verecekmiş ona helal olsun şu adama ya başka birşey demiyorum..

EmmaW. demiş ki:
aslında aurelio-fernandes mantıklı fernandes ofansif aurelio defansif oynuyor necip-fernandes olsa ikiside ofansif daha çok açık verebilirdik
ayrıca lig tv ye göre bjk yöneticileri guti yi kaptan olarak sahaya çıkartmak istemişler ama guti toramana jest yapmak için kaptanlık bantını verecekmiş ona helal olsun şu adama ya başka birşey demiyorum..
Guti >> king 8)

EmmaW. demiş ki:
fener %63 bjk %29 oy almış cidden şaşırdım şuan yahu son 2-3 maça bakarak beşiktaş yenilirmi diyeceksiniz? fb ilk yarı gs ye fark atacaktı hani derbide? fb zor kurtulmadımı gs nin elinden bu maçta öyle olacaktır bütün puan kaybedilen maçlar birikti herkezin boğazına kadar geldi bu maçta patlama olacak inanıyorum.

Yukarı Alt