Quincey
Bilgiliyim
iloman demiş ki:Tamamen katılıyorum ama bu kadar da açık sözlü olunmaski canım bak millet kızmaya başladı
iloman demiş ki:Tamamen katılıyorum ama bu kadar da açık sözlü olunmaski canım bak millet kızmaya başladı
aynı soruyu tekrar soruyorum Yukarıdaki hangi tip TÜRK kızı doğurdu seni..."madem bu kadar milletini seviyorsun " bende soruyorum..."bende karalamana karşı sordum"Tarantella demiş ki:alpay29 demiş ki:peki eğer Türksen seni yukarıdaki kız tiplerinden hangisi doğurdu..."tabii Türk isen"
1.si bu soruyu sormak haddin mi bilinmez ama ben yanıtlayayım.
Türklük benim için dinden,peygamberden vs çok ötedir.Hakiki Türk oldugum için daima övünürüm.Irkıma,milletime saygım sonsuzdur.
Türkmen kardeşlerimi Araplardan veya herhangi müslüman bir toplumdan çok daha fazla severim.anti parantez arapları sevmem.
Burda biz hangi milletin kadınından daha iyi anne olur diye sormuyoruz cevap belli.Tabi ki Türk kadının erdemine yetişemez rus milleti.
ben sadece çok güzel bi rus arkadaşla tanıştım.dış görünüş itibari ile değil.davranışıyla,edebiyle,namusuyla,karakteriyle..
ve size istisna da olsa böyle rusların varlıgından söz etmek istedim.
Haddini fazla aşıyorsun.Daha fazla uzatmadan bu konuda susmanı öneririmalpay29 demiş ki:aynı soruyu tekrar soruyorum Yukarıdaki hangi tip TÜRK kızı doğurdu seni..."madem bu kadar milletini seviyorsun " bende soruyorum..."bende karalamana karşı sordum"
alpay29 demiş ki:aynı soruyu tekrar soruyorum Yukarıdaki hangi tip TÜRK kızı doğurdu seni..."madem bu kadar milletini seviyorsun " bende soruyorum..."bende karalamana karşı sordum"Tarantella demiş ki:alpay29 demiş ki:peki eğer Türksen seni yukarıdaki kız tiplerinden hangisi doğurdu..."tabii Türk isen"
1.si bu soruyu sormak haddin mi bilinmez ama ben yanıtlayayım.
Türklük benim için dinden,peygamberden vs çok ötedir.Hakiki Türk oldugum için daima övünürüm.Irkıma,milletime saygım sonsuzdur.
Türkmen kardeşlerimi Araplardan veya herhangi müslüman bir toplumdan çok daha fazla severim.anti parantez arapları sevmem.
Burda biz hangi milletin kadınından daha iyi anne olur diye sormuyoruz cevap belli.Tabi ki Türk kadının erdemine yetişemez rus milleti.
ben sadece çok güzel bi rus arkadaşla tanıştım.dış görünüş itibari ile değil.davranışıyla,edebiyle,namusuyla,karakteriyle..
ve size istisna da olsa böyle rusların varlıgından söz etmek istedim.
alpay29 demiş ki:aynı soruyu tekrar soruyorum Yukarıdaki hangi tip TÜRK kızı doğurdu seni...
a4_tech demiş ki:Bu yazıyı fazla ciddiye almayın bana kalırsa.Gerçekten çok çok doğru maddeleri olduğu gibi yanlışlarıda var.Güldüm okurken açıkçası.Hem yazıyı hemde yorumları...Doğruluk payıda yok değil hani bazı maddelerde.Neyse...
alpay29 demiş ki:aynı soruyu tekrar soruyorum Yukarıdaki hangi tip TÜRK kızı doğurdu seni...
Yanlış yerlerde ısrarla dolaşıyorsun bana kalırsa.Böyle sorarsan aynı soruyu sanada yöneltirler,ortalık alevlenir.
o halde her yere sazan gibi zıplamayacaksın...soru sana sorulduysa cevap verceksin....daha açık bir karşılığı daha vardı ama...neyse..hele Türkçeyi senin gibi birisinden öğreneceğime kendimi körfeze atarım daha iyi....kızsan ne olurki cürümün kadar yer yakarsın...ama sen burada hangi nedenle karşı çıktığımı anlamayacak kadar basiretsiz isen orasını bilemem....Tarantella demiş ki:a4_tech demiş ki:Bu yazıyı fazla ciddiye almayın bana kalırsa.Gerçekten çok çok doğru maddeleri olduğu gibi yanlışlarıda var.Güldüm okurken açıkçası.Hem yazıyı hemde yorumları...Doğruluk payıda yok değil hani bazı maddelerde.Neyse...
Yanlış yerlerde ısrarla dolaşıyorsun bana kalırsa.Böyle sorarsan aynı soruyu sanada yöneltirler,ortalık alevlenir.
Türk oldugum için daima övünürüm yazdım bi önceki mesajımda.
arkadaş tam olarak anlayamamış benim Türk oldugumu.
bana yönelttigin soru da hatalı.
"yukarıdaki hangi tip Türk kızı dogurdu seni ?" ne demek ? ilk önce azıcık Türkçe ögren.
daha yazacagım çok şey var sana ama susayım ben.
beni daha fazla kızdırmadan saçma yorumlarına son vermen senin yararına olur.
...............kervan yürürTarantella demiş ki:bana emir vermek senin haddine değil.
kendini körfeze mi nereye atacaksan at o da umrumda değil.
bilmedigin işlere karışma.
ps: sen gözlerini gene de bi kontrole git.