Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
neyi warmış milletimin kızlarının....

sen şimdi bi türkle diilde elin gavuruyla evlenirsin...

Tarantella demiş ki:
alpay29 demiş ki:
peki eğer Türksen seni yukarıdaki kız tiplerinden hangisi doğurdu..."tabii Türk isen"

1.si bu soruyu sormak haddin mi bilinmez ama ben yanıtlayayım.

Türklük benim için dinden,peygamberden vs çok ötedir.Hakiki Türk oldugum için daima övünürüm.Irkıma,milletime saygım sonsuzdur.
Türkmen kardeşlerimi Araplardan veya herhangi müslüman bir toplumdan çok daha fazla severim.anti parantez arapları sevmem.
Burda biz hangi milletin kadınından daha iyi anne olur diye sormuyoruz cevap belli.Tabi ki Türk kadının erdemine yetişemez rus milleti.
ben sadece çok güzel bi rus arkadaşla tanıştım.dış görünüş itibari ile değil.davranışıyla,edebiyle,namusuyla,karakteriyle..
ve size istisna da olsa böyle rusların varlıgından söz etmek istedim.
aynı soruyu tekrar soruyorum Yukarıdaki hangi tip TÜRK kızı doğurdu seni..."madem bu kadar milletini seviyorsun " bende soruyorum..."bende karalamana karşı sordum"

Windy

alpay29 demiş ki:
aynı soruyu tekrar soruyorum Yukarıdaki hangi tip TÜRK kızı doğurdu seni..."madem bu kadar milletini seviyorsun " bende soruyorum..."bende karalamana karşı sordum"
Haddini fazla aşıyorsun.Daha fazla uzatmadan bu konuda susmanı öneririm :wink1:

+ çok şey söylemek istiyorumda bu zamanda Türkiye'yi kötülüyorum sanıyorlar.Ancak şunu söyleyeyim.Rusya sizin uzaktan baktığınız kadar terbiye sınırı olmayan bir memleket değil.Lütfen hiç bilmeyen birisi bu konu hakkında yorum yapmasın..

alpay29 demiş ki:
Tarantella demiş ki:
alpay29 demiş ki:
peki eğer Türksen seni yukarıdaki kız tiplerinden hangisi doğurdu..."tabii Türk isen"

1.si bu soruyu sormak haddin mi bilinmez ama ben yanıtlayayım.

Türklük benim için dinden,peygamberden vs çok ötedir.Hakiki Türk oldugum için daima övünürüm.Irkıma,milletime saygım sonsuzdur.
Türkmen kardeşlerimi Araplardan veya herhangi müslüman bir toplumdan çok daha fazla severim.anti parantez arapları sevmem.
Burda biz hangi milletin kadınından daha iyi anne olur diye sormuyoruz cevap belli.Tabi ki Türk kadının erdemine yetişemez rus milleti.
ben sadece çok güzel bi rus arkadaşla tanıştım.dış görünüş itibari ile değil.davranışıyla,edebiyle,namusuyla,karakteriyle..
ve size istisna da olsa böyle rusların varlıgından söz etmek istedim.

evet yazdıklarından anlama problemin oldugunu görüyorum..
ziyanı yok çok endişelenme.
en yakın saglık ocagına gidip gözlerini biraz kontrol ettir.
yok problem benim beynimde diyorsan onun için de sana yardımcı olabilecek doktorlar tanıyorum.

ps: kimse bunu hakaret olarak almasın.son mesajımı görüp okuyup ne dedigimi idrak edemiyorsa ben bu adamla daha fazla muhatap olmuyorum.

RoyalFlush

Bilgiliyim
Bu yazıyı fazla ciddiye almayın bana kalırsa.Gerçekten çok çok doğru maddeleri olduğu gibi yanlışlarıda var.Güldüm okurken açıkçası.Hem yazıyı hemde yorumları...Doğruluk payıda yok değil hani bazı maddelerde.Neyse...

alpay29 demiş ki:
aynı soruyu tekrar soruyorum Yukarıdaki hangi tip TÜRK kızı doğurdu seni...

Yanlış yerlerde ısrarla dolaşıyorsun bana kalırsa.Böyle sorarsan aynı soruyu sanada yöneltirler,ortalık alevlenir.

Kitlesel ihma olmuş.Konuyu okudum ve bu yazılanlara uyan ve uymayan bir çok kız tanıyorum.
Rus erkeklerinin rus kadınlarını cekici bulmadığını okumuştum bir yerde.Neresi çekici değilse :) Türk treni odun seçmez lafı boş değil bence :)

a4_tech demiş ki:
Bu yazıyı fazla ciddiye almayın bana kalırsa.Gerçekten çok çok doğru maddeleri olduğu gibi yanlışlarıda var.Güldüm okurken açıkçası.Hem yazıyı hemde yorumları...Doğruluk payıda yok değil hani bazı maddelerde.Neyse...

alpay29 demiş ki:

Yanlış yerlerde ısrarla dolaşıyorsun bana kalırsa.Böyle sorarsan aynı soruyu sanada yöneltirler,ortalık alevlenir.

Türk oldugum için daima övünürüm yazdım bi önceki mesajımda.
arkadaş tam olarak anlayamamış benim Türk oldugumu.
bana yönelttigin soru da hatalı.
"yukarıdaki hangi tip Türk kızı dogurdu seni ?" ne demek ? ilk önce azıcık Türkçe ögren.
daha yazacagım çok şey var sana ama susayım ben.
beni daha fazla kızdırmadan saçma yorumlarına son vermen senin yararına olur.

Tarantella demiş ki:
a4_tech demiş ki:

alpay29 demiş ki:

Türk oldugum için daima övünürüm yazdım bi önceki mesajımda.
arkadaş tam olarak anlayamamış benim Türk oldugumu.
bana yönelttigin soru da hatalı.
"yukarıdaki hangi tip Türk kızı dogurdu seni ?" ne demek ? ilk önce azıcık Türkçe ögren.
daha yazacagım çok şey var sana ama susayım ben.
beni daha fazla kızdırmadan saçma yorumlarına son vermen senin yararına olur.
o halde her yere sazan gibi zıplamayacaksın...soru sana sorulduysa cevap verceksin....daha açık bir karşılığı daha vardı ama...neyse..hele Türkçeyi senin gibi birisinden öğreneceğime kendimi körfeze atarım daha iyi....kızsan ne olurki cürümün kadar yer yakarsın...ama sen burada hangi nedenle karşı çıktığımı anlamayacak kadar basiretsiz isen orasını bilemem....

bana emir vermek senin haddine değil.
kendini körfeze mi nereye atacaksan at o da umrumda değil.
bilmedigin işlere karışma.

ps: sen gözlerini gene de bi kontrole git.

Tarantella demiş ki:
bana emir vermek senin haddine değil.
kendini körfeze mi nereye atacaksan at o da umrumda değil.
bilmedigin işlere karışma.

ps: sen gözlerini gene de bi kontrole git.
...............kervan yürür

saçma sapan göndermelerini kendine sakla.
beni deli etme.
amacın kendine sövdürüp beni bu siteden banlattırmak ise bunu başarmak üzeresin.
ondan önce bi yetkili konuyu kitleyebilir mi rica etsem ?

bannedddd

Buralıyım
Türk kızlarını eleştireceğinize ilk önce siz kendinizi eleştirin. Tartışma denilen bir şey yok, tartışma nedir bilinmediği için de hemen işler kavgaya dönüyor. Daha da uzatmayın, kilit.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt