Aynen öyle canım aynen...L3th4L demiş ki:Piglet demiş ki:Tabii her gün size kapak atıldığı için artık kapal nasıl yapılır falan karıştırmışsınız yahu.
Kapak oldununuz gene diyorsunuz da, ruh hastası mısınız nesiniz anlamadım. SS'yi adam gibi koy ona göre yorum yapalım. Öyle bir ss koymuşsunki en başa direk sana tebrik mesajları mı gönderecektik, söyle bana? SS koyuyor, sonra da bilip bilmeden konuşmayın diyor. İnsan mısın sen?
Hadi BakaLım Gördün Ss'Leri tam Olarak.. Et BakaLım Tebriğini! Edemezsin Çünkü Sen O Kıvama geLmemişsin HaLen ... Daha Pişmemişsin Yani. Sen Anca KıskançLıktan Geberen. Neden Bunu Ben Yapamadım DiyenLerdensin... Ben Bi Başkasınada Bu Lafı söyLemiştim Sanada diyiyorum.. Biz İcraat Yaparız Sizde İcraatlarımızdan faydaLanıp ArtisLik Yaparsınız Wink Yapın ArtisLiğinizi Yapın .. BakaLım Bu ArtisLiğiniz Nereye KAdar Sürücek !
ÇAKALLAR SÜRÜ İLE ASLANLAR YANLIZ DOLARŞIR!!! BÜTÜN SERVER BİZE KARŞI .. DOLAŞIN SİZ ETRAFIMIZDA DOLAŞIN !!!
Sana biraz atasözü tavsiye edeyim ya. 2 tane atasözü öğrenmişsin paso kullanıyorsun. Olmaz böyle şey. Surprised
Sakla samanı gelir zamanı.
Damlaya damlaya göl olur.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.
Ak akça kara gün içindir.
Tencere yuvarlanmış kapağını yerde bulmuş. (Bu sizin guild'e birebir uyuyor. )
Bunlar en basiti hee, ona göre.
Nub seni. kahvekeyfi