Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
L3th4L demiş ki:
Piglet demiş ki:
Tabii her gün size kapak atıldığı için artık kapal nasıl yapılır falan karıştırmışsınız yahu.
Kapak oldununuz gene diyorsunuz da, ruh hastası mısınız nesiniz anlamadım. SS'yi adam gibi koy ona göre yorum yapalım. Öyle bir ss koymuşsunki en başa direk sana tebrik mesajları mı gönderecektik, söyle bana? SS koyuyor, sonra da bilip bilmeden konuşmayın diyor. İnsan mısın sen? :mrgreen:

Hadi BakaLım Gördün Ss'Leri tam Olarak.. Et BakaLım Tebriğini! Edemezsin Çünkü Sen O Kıvama geLmemişsin HaLen ... Daha Pişmemişsin Yani. Sen Anca KıskançLıktan Geberen. Neden Bunu Ben Yapamadım DiyenLerdensin... Ben Bi Başkasınada Bu Lafı söyLemiştim Sanada diyiyorum.. Biz İcraat Yaparız Sizde İcraatlarımızdan faydaLanıp ArtisLik Yaparsınız Wink Yapın ArtisLiğinizi Yapın .. BakaLım Bu ArtisLiğiniz Nereye KAdar Sürücek !
ÇAKALLAR SÜRÜ İLE ASLANLAR YANLIZ DOLARŞIR!!! BÜTÜN SERVER BİZE KARŞI .. DOLAŞIN SİZ ETRAFIMIZDA DOLAŞIN !!!
Aynen öyle canım aynen...

Sana biraz atasözü tavsiye edeyim ya. 2 tane atasözü öğrenmişsin paso kullanıyorsun. Olmaz böyle şey. Surprised :mrgreen:

Sakla samanı gelir zamanı.
Damlaya damlaya göl olur.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.
Ak akça kara gün içindir.
Tencere yuvarlanmış kapağını yerde bulmuş. (Bu sizin guild'e birebir uyuyor. :mrgreen:)

Bunlar en basiti hee, ona göre.

Nub seni. kahvekeyfi

_AvRiL_ demiş ki:
offf sıktı artık sizin bu muhabbetiniz yaw Turkiye sevdasını taaa koreli cekik gozlulerin yaptıgı sacma bir oyuna bile soktunuz onla bir tuttunuz ya sizin Turkiye sevdanız ancak bu kadardır emin olun cidden bir daha hercules te yasanan bu sacma konuyu bir daha foruma getirmeyin limoni hale geldi
aynen extraokk ne bu ya boswerin bu mevzuları zaten oyun artık mide bulandırıor Evil or Very Mad

Piglet demiş ki:
L3th4L demiş ki:
Piglet demiş ki:
Tabii her gün size kapak atıldığı için artık kapal nasıl yapılır falan karıştırmışsınız yahu.
Kapak oldununuz gene diyorsunuz da, ruh hastası mısınız nesiniz anlamadım. SS'yi adam gibi koy ona göre yorum yapalım. Öyle bir ss koymuşsunki en başa direk sana tebrik mesajları mı gönderecektik, söyle bana? SS koyuyor, sonra da bilip bilmeden konuşmayın diyor. İnsan mısın sen? :mrgreen:

Hadi BakaLım Gördün Ss'Leri tam Olarak.. Et BakaLım Tebriğini! Edemezsin Çünkü Sen O Kıvama geLmemişsin HaLen ... Daha Pişmemişsin Yani. Sen Anca KıskançLıktan Geberen. Neden Bunu Ben Yapamadım DiyenLerdensin... Ben Bi Başkasınada Bu Lafı söyLemiştim Sanada diyiyorum.. Biz İcraat Yaparız Sizde İcraatlarımızdan faydaLanıp ArtisLik Yaparsınız Wink Yapın ArtisLiğinizi Yapın .. BakaLım Bu ArtisLiğiniz Nereye KAdar Sürücek !
ÇAKALLAR SÜRÜ İLE ASLANLAR YANLIZ DOLARŞIR!!! BÜTÜN SERVER BİZE KARŞI .. DOLAŞIN SİZ ETRAFIMIZDA DOLAŞIN !!!
Aynen öyle canım aynen...

Sana biraz atasözü tavsiye edeyim ya. 2 tane atasözü öğrenmişsin paso kullanıyorsun. Olmaz böyle şey. Surprised :mrgreen:

Sakla samanı gelir zamanı.
Damlaya damlaya göl olur.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.
Ak akça kara gün içindir.
Tencere yuvarlanmış kapağını yerde bulmuş. (Bu sizin guild'e birebir uyuyor. :mrgreen:)

Bunlar en basiti hee, ona göre.

Nub seni. kahvekeyfi

YETER KİLİT PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Idea

A

Anonymous

Guest
:mrgreen: ne O Zorunamı Gitti :) Daha En atLtaki Sözüme Cvp Verdin.. Buda Demek OLuyorki Üstte YazıLanLarı kabuLLeniyorsun :mrgreen: Ha Bu Arada Ne yapaLım çakaLLar İçin Sadece O Ata Sözünü SöyLemişLer.. Sen Çok Ata Sözü biLiyorsun.. Bize Biraz Öğrette Bi Dahaki Seferine Onu YazaLım.. varsa ÇakaLLar üzerine YazıLan Ata Sözü.. SöyLe bekLiyorum.. kahvekeyfi

A

Anonymous

Guest
_AvRiL_ demiş ki:
offf sıktı artık sizin bu muhabbetiniz yaw Turkiye sevdasını taaa koreli cekik gozlulerin yaptıgı sacma bir oyuna bile soktunuz onla bir tuttunuz ya sizin Turkiye sevdanız ancak bu kadardır emin olun cidden bir daha hercules te yasanan bu sacma konuyu bir daha foruma getirmeyin limoni hale geldi
Sana Cvp biLe Vermek İstemiyorum ...

L3th4L demiş ki:
:mrgreen: ne O Zorunamı Gitti :) Daha En atLtaki Sözüme Cvp Verdin.. Buda Demek OLuyorki Üstte YazıLanLarı kabuLLeniyorsun :mrgreen: Ha Bu Arada Ne yapaLım çakaLLar İçin Sadece O Ata Sözünü SöyLemişLer.. Sen Çok Ata Sözü biLiyorsun.. Bize Biraz Öğrette Bi Dahaki Seferine Onu YazaLım.. varsa ÇakaLLar üzerine YazıLan Ata Sözü.. SöyLe bekLiyorum.. kahvekeyfi
valla sıktınız yaw yeter

L3th4L demiş ki:
_AvRiL_ demiş ki:
ne kadar artistsin sen ole sen ilk once adam ol ben senden cevap istemedim terbiyesizligin luzumu yok senin de guildinin de adını duymak istemiyorum

kara_batu demiş ki:
görun 1love nasıl birisi dediklerine bakın.o guildde nasıl durabiliyorsunuz?????????
gerizekalı lethal ben bu lafa cvp verdim ilk mesajımda. ama salaksın işte anlamamakta direniorsun.nerenden anlıorsun dediklerimi anlamıs deilim.

A

Anonymous

Guest
NERWAGUS demiş ki:
kara_batu demiş ki:
görun 1love nasıl birisi dediklerine bakın.o guildde nasıl durabiliyorsunuz?????????
gerizekalı lethal ben bu lafa cvp verdim ilk mesajımda. ama salaksın işte anlamamakta direniorsun.nerenden anlıorsun dediklerimi anlamıs deilim.

:mrgreen: Noob ! ee Hadi iLk İletin o oLsun !! ee Ben Cvp BekLiyorum haLa ALamadım Cvp'mı kahvekeyfi

A

Anonymous

Guest
_AvRiL_ demiş ki:
L3th4L demiş ki:
_AvRiL_ demiş ki:
ne kadar artistsin sen ole sen ilk once adam ol ben senden cevap istemedim terbiyesizligin luzumu yok senin de guildinin de adını duymak istemiyorum

Yanımda Biraz oLsa Değerin Var Onuda Kayıp etme! Sana Cvp biLe Vermek istiyorum Derken kaLbini Kırmadığım İçin Dedim Onu .. Ama Sen NasıL anLamak istiyorsan öyLe anLa.. Bu Saatten Sonra Fark etmez..

o zaman biraz kibarlık ogren orda yazdıgın sana cevap bile vermek istemiyorumdan beni kucuk duruma dusuruyorsun ha bu arada bu sacma konu amacını astı gidin hercules te idrar yarıstırın burası forum kavga dovus arenası deil

darkborn tartışma yaratmaktan bıkmıyorsunuz değilmi?açtığınız her topic kavga çıkarmak,birilerine sataşmak için,buna artık bi son verin forumun huzurunu kaçırıyorsunuz.

A

Anonymous

Guest
Pennywise demiş ki:
darkborn tartışma yaratmaktan bıkmıyorsunuz değilmi?açtığınız her topic kavga çıkarmak,birilerine sataşmak için,buna artık bi son verin forumun huzurunu kaçırıyorsunuz.

Konunun BaşLığını Gördünmü ??? Konu Taa Nerden Nereye geLdi !!! Ben Sırf MiLLetin gözü açıLsın diye Attım o Ss'Leri Diğer ÇEKEMİYENLER ise Artık Konuyu SaptırdıLar.. Bak BakaLım Tartışma Yaratıcak.. iLk Konuyu Kim Açtı..

son sözüm:sana bu terbiyeyi verenin dünyada eşi benzeri yoktur:D bunuda baska yerinden algılama

A

Anonymous

Guest
NERWAGUS demiş ki:
inş doğru anlamıssındır biraz gerizekalısında ondan dedim

Çok Yüzsüz Birisin.. Senin Yerinde Başkası oLsaydı! Gider Bi Köşede Utanır geLirdi.. Ama Sende O Burunda Yok.. Unu biLe Beceremezsin.. :mrgreen: Burun Burun deiLki Sanki Yansın :mrgreen:

Hp niye okadar az yawwwww itemlerin str si yok heral fazla.
ayrıca imzan da ki Esrar kanımca :mrgreen: örnek olunucak bişi değil yaşı küçüklerde girior siteye.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt